Oficial: Jaguar prezinta noul XJR

Oficial: Jaguar prezinta noul XJR
Pana la 550 cai putere si 680 Newton-Metri, o acceleratie de la 0 la 100 km/h in numai 4.6 secunde si un interior "garnisit" cu toate dotarile necesare pentru o calatorie intr-un lux de neimaginat. Acestea sunt principalele atuuri ale noului Jaguar XJR, automobil ce urmeaza a debuta in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto de la New York.
Distribuie pe Facebook

Anticipat de o prima fotografie publicata la mijlocul saptamanii trecute, noul Jaguar XJR se remarca inca de la exterior printr-o combinatie de eleganta si sportivitate, cea din urma caracteristica a limuzinei britanice facandu-si simtita prezenta odata cu inzestrarea caroseriei cu spoilere fata / spate agresiv stilizate, praguri laterale proeminente si eleron subtil pentru portbagaj.

Jaguar XJR - Galerie Foto

De asemenea, din meniul vizual nu lipsesc nici jantele de dimensiuni generoase sau sistemul de evacuare cu patru tobe de esapament, lista cu atractii principale continuand cu interiorul finisat in doua culori, ce abunda in insertii de piele si accente de lemn.

Jaguar XJR - Galerie Foto

In ceea ce priveste aspectul tehnic, noul Jaguar XJR ascunde sub capota un propulsor V8 supraalimentat de cinci litri, capabil sa puna la dispozitia rotilor spate prin intermediul unei cutii automate cu opt rapoarte nu mai putin de 550 CP si 680 Nm. Drept urmare, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in fix 4.6 secunde, in timp ce viteza maxima urca pana la 280 kilometri pe ora, prag la care-si intra in rol limitatorul electronic instalat de inginerii britanici.

Jaguar XJR - Galerie Foto

Iar cifrele "uriase" nu se opresc aici. Asemeni performantelor, la fel de impresionant se anunta si consumul de carburant, limuzina britanica avand nevoie de aproximativ 18 litri de benzina pentru a parcurge clasica distanta de 100 de kilometri.

Jaguar XJR - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (27) Poze Jaguar XJR - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 27 Martie 2013