Oficial: Noua masina de la BMW e de 3.33 de ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane euro

Oficial: Noua masina de la BMW e de 3.33 de ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane euro
  • Oficial: Noua masina de la BMW...
  • ... e de 3.33 de ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane euro
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un display cu o diagonala de 31 de inch, plus rezolutie 8K. Instalat la nivel de plafon si acompaniat - pentru o experienta cu adevarat memorabila, de un sistem audio cu un numar de 40 de boxe in echipare.

Prezentat publicului larg in urma cu aproximativ 23 de zile - in a doua jumatate a primaverii anului curent, noul Seria 7 nu pierde deloc timpul, ci este deja pregatit sa isi intampine clientii si cumparatorii cu dare de mana alaturi de o prima versiune speciala. Denumita simplu - dar sugestiv, The First Edition si dedicata exclusiv pietei din Japonia, respectiva varianta se vinde in trei arome diferite: 740i Excellence, 740i M Sport Excellence si i7 xDrive60 Excellence, fiecare oferita in cate 50 de unitati.

BMW Seria 7 The First Edition

Disponibila la preturi ce pornesc de la o suma echivalenta cu circa 128.329 de euro - conform unui comunicat oficial de presa, aceeasi masina de la BMW se mai poate lauda si cu o dotare standard extrem de bogata, in centrul atentiei regasindu-se un display 8K masiv, de 31 de inch. Montat la nivelul plafonului si insotit de un sistem audio - cu 40 de boxe, de la Bowers & Wilkins.

Exclusivista versiune The First Edition a noului Seria 7 isi va mai intampina clientii si cumparatorii dornici sa cheltuiasca zero yeni japonezi pe optionale si cu jante din aliaj pe 20 sau 21 de inch - in functie de aroma bifata: 740i Excellence, 740i M Sport Excellence sau i7 xDrive60 Excellence. Fara costuri suplimentare sunt insa oferite - important de adaugat, si o trapa panoramica Sky Lounge, si scaunele acompaniate, pentru o experienta cu adevarat memorabila, de functii de ventilatie, plus masaj.

In plan tehnic, respectiva varianta a masinii de la BMW beneficiaza - aparent, de un benzinar cu sase cilindri in linie, o capacitate de trei litri si tehnologie MHEV pe 48V, ce livreaza persoanei de la volan undeva in jurul a 381 de cai putere, presupunand ca vine vorba despre configuratia cu motor termic, optiunea electrica dispunand, in schimb, de doua unitati si pana la 544 CP.

BMW Seria 7 The First Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze BMW Seria 7 The First Edition
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 13 Mai 2022