Oficial: Noua masina de la Range Rover e de 100 de ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane euro!

Oficial: Noua masina de la Range Rover e de 100 de ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane euro!
  • Oficial: Noua masina de la Range Rover e de 100 de ori...
  • ... mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane euro!
Distribuie pe Facebook

Sub capota, o motorizare cu opt cilindri in V si un compresor mecanic lucreaza alaturi de o cutie automata cu opt rapoarte. Pentru a livra rotilor de pe ambele punti un total de pana la 557 de cai si 700 de Newton-Metri.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de noua ani, inca din prima jumatate a toamnei lui 2012, actualul Range Rover se vinde, la momentul de fata, in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile puse in prezent, zilele acestea, la dispozitia clientilor se numara, mai nou, si o varianta speciala pe nume SV Golden Edition.

Disponibila exclusiv in Japonia, respectiva masina ofera inclusiv o caroserie finisata in nuanta SV Bespoke Blue si accesorizata cu diferite elemente de culoarea aurului. Reteta caracteristica departamentului exterior continua cu jantele din aliaj pe 22" si montantii in negru.

In cabina, de cealalta parte a portierelor, noul Range Rover SV Golden Edition isi va intampina pasagerii alaturi de o tapiterie realizata din piele semi-anilina si scaune cu diferite functii de confort. Acelasi pachet interior mai cuprinde, la nivelul plansei de bord, si trei display-uri color, pentru vitezometru, climatizare si infotainment.

Lista atractiilor principale se incheie, intr-un final, cu motorizarea de sub capota, un V8 cu compresor mecanic si capacitatea de cinci litri. Insotita de o cutie automata cu opt rapoarte si un set de valori egal cu 557 de cai si 700 de Newton-Metri, livrat ambelor punti.

Versiunea SV Golden Edition a actualului Range Rover va fi comercializata la preturi incepand de la echivalentul a circa 175.000 de euro, conform primelor informatii si detalii oficiale puse la dispozitia publicului larg. Acelasi comunicat de presa anunta si ca noua varianta speciala a masinii britanice va fi asamblata in cinci exemplare.

Range Rover SV Golden Edition

Range Rover SV Golden Edition

Range Rover SV Golden Edition

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 21 Octombrie 2021