Oficial: Noul Boldmen CR4 e un BMW Z4 cu peste 400 de cai sub capota si un pret de aproape trei ori mai mare decat in mod normal

Oficial: Noul Boldmen CR4 e un BMW Z4 cu peste 400 de cai sub capota si un pret de aproape trei ori mai mare decat in mod normal
  • Oficial: Noul Boldmen CR4 e un BMW Z4 cu peste 400 de cai sub capota si un pret de aproape trei ori mai mare decat in mod normal
  • Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza mai putin de patru secunde - potrivit primelor detalii
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza mai putin de patru secunde - potrivit primelor detalii.

Ai visat dintotdeauna la un Z4, insa ai simtit mereu ca ii lipseste ceva? Creatia unei companii pe nume Boldmen, ale carei baze au fost puse de unul dintre fondatorii producatorului de super-masini Wiesmann, impreuna cu alti doi antreprenori, noul CR4 ar putea fi optiunea ideala.

Prezentat publicului larg in urma cu doar cateva zile, respectivul proiect se remarca printr-un design complet regandit al caroseriei - realizata acum din carbon.

Boldmen CR 4

La polul opus, reteta caracteristica departamentului interior nu reprezinta decat un mare mister la momentul de fata. Sansele ca noul CR4 sa imprumute cateva dintre elementele vizuale si tehnologice ale masinii BMW Z4 aflata la baza sunt insa pur si simplu uriase, daca mai trebuia precizat.

In plan tehnic, principalul punct de atractie il reprezinta motorul de M40i - cu sase cilintri in linie si capacitatea de trei litri, modificat de Boldmen pentru 408 CP.

Drept urmare, cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 3.9 secunde. Daca vine vorba, in schimb, despre valoarea specifica vitezei de top, clientii noului CR4 vor fi nevoiti sa traiasca cu povara unei limitari la 250 de kilometri pe ora.

Fabricat manual, in Germania, dupa cerintele clare ale fiecarui cumparator in parte, proiectul companiei Boldmen are un pret de pornire de 184.000 de euro.

Noul CR4 va fi construit anul acesta in numai 20 de exemplare, numarul unitatilor asamblate urmand a creste la 80 in 2022. Cu o precizare extrem de importanta: sa existe persoane care sa achite pentru respectiva super-masina o suma de aproape trei ori mai mare decat a unui BMW Z4 M40i.

Boldmen CR 4

Boldmen CR 4

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Boldmen CR 4
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 30 Iulie 2021