OZN, frate! Cea mai noua masina construita sa depaseasca 400 km/h arata ca o farfurie zburatoare!

OZN, frate! Cea mai noua masina construita sa depaseasca 400 km/h arata ca o farfurie zburatoare!
  • OZN, frate: cea mai noua masina construita sa depaseasca 400 km/h arata ca o farfurie zburatoare!
  • De pe alta planeta este insa si nota de plata, care se apropie acum de pragul celor patru milioane de euro.
Distribuie pe Facebook

De pe alta planeta este insa si nota de plata, care se apropie acum de pragul celor patru milioane de euro.

La mai bine de un deceniu si jumatate de la sfarsitul productiei legendarului F1, in ultima parte a anului 2018, compania McLaren a lansat pe piata o noua masina cu doua randuri de scaune si numai trei locuri la interior. Este vorba, evident, despre extremul Speedtail, al carui design interior si exterior pare inspirat de un OZN.

Totodata, demna de o farfurie zburatoare este si fisa cu specificatii de ordin tehnic, unde punctul principal de atractie il reprezinta sistemul hibrid cu pana la 1.070 de cai putere si aproximativ 1.150 Nm.

McLaren Speedtail de vanzare

Multumita acestuia din urma, care combina un motor electric cu o unitate V8 twin-turbo, pe benzina, de patru litri, impresionantul McLaren Speedtail este in stare sa accelereze pana la o viteza maxima de 403 kilometri pe ora. Dupa ce, anterior, a bifat ecuatia 0 - 300 km/h intr-un timp de 13 secunde, daca iti vine sa crezi.

Seria valorilor imprumutate parca de pe alta planeta continua, evident, cu nota de plata, masina din cazul de fata fiind scoasa, de curand, la vanzare, pe internet, in schimbul unui numar din sapte cifre.

Intr- alta ordine de idei, respectivul Speedtail, fabricat de compania McLaren chiar in cursul anului 2020, isi va schimba actualul proprietar pentru suma exacta de 3.99 milioane de euro. Una care este de peste doua ori mai mare comparativ cu cea originala, anuntata la momentul lansarii oficiale, de 2.25 milioane de dolari.

McLaren Speedtail de vanzare

McLaren Speedtail de vanzare

McLaren Speedtail de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze McLaren Speedtail de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 15 Decembrie 2020