OZN, frate! Cea mai noua masina de la Kia arata ca o farfurie zburatoare!

OZN, frate! Cea mai noua masina de la Kia arata ca o farfurie zburatoare!
  • OZN, frate!
  • Cea mai noua masina de la Kia arata ca o farfurie zburatoare!
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult ori mai putin surprinzator, cu un total de pana la 385 de cai putere. De unde si un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, in doar 6.0 secunde.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de doua saptamani si jumatate, inca din ultima parte a lunii lui martie, cel mai mare SUV cu propulsie electrica din istoria companiei Kia a revenit de curand - chiar pe parcursul acestor zile, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: oficialii constructorului sud-coreean au publicat, recent, noi fotografii si informatii cu privire la gama comercializata sub denumirea de EV9, produsul programat sa isi faca aparitia in showroomuri, la vanzare, pana la sfarsitul anului curent promitand sa isi intampine cumparatorii alaturi de unul sau - dupa cum se intampla in cazul configuratiei de top, doua motoare.

Kia EV9 - Poze noi

Lista cu optiuni debuteaza - mai precis, cu un model oferit sub indicativul Standard, respectiva versiune de motorizare bucurandu-se de serviciile unei unitati sinonime cu 218 CP, alimentata de o baterie cu capacitatea de aproximativ 76.1 kWh. Meniul specific autoturismului cu lungimea de 5.010 milimetri continua cu o varianta Long Range de 204 cai putere, gandita sa parcurga distante mai mari de 540 de kilometri cu o singura incarcare a acumulatorului de 99.8 kWh in dotare, persoanele dornice sa renunte la eficienta pentru performanta avand la dispozitie o savoare cu 385 CP pe ambele punti - conceputa special pentru a rezolva eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, in 6.0 secunde.

Cel mai mare SUV cu propulsie electrica din istoria Kia se va mai putea lauda si cu o incarcare ultra rapida - numai 15 minute petrecute la o statie echivaland cu energia caracteristica unei autonomii de aproape 240 de kilometri. Reteta automobilului pe nume EV9 cuprinde inclusiv o pereche de faruri Full-LED - echipate cu lumini de zi cu design unic, un set de jante de dimensiuni generoase, o instalatie de climatizare automata, cu reglare pe multiple zone, un sistem audio de inalta fidelitate, volan cu patru spite, scaune rotative, doua ecrane uriase, fiecare cu diagonala de 12.3 inch, dar si nenumarate materiale reciclate, mentioneaza sud-coreenii.

Kia EV9

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Kia EV9 - Poze noi
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 6 Aprilie 2023