Pare greu de crezut, insa acesta este un BMW i8. Si se vinde aparent cu 800.000 de euro

Pare greu de crezut, insa acesta este un BMW i8. Si se vinde aparent cu 800.000 de euro
  • Pare greu de crezut, insa acesta este un BMW i8
  • Si se vinde aparent cu 800.000 de euro
Distribuie pe Facebook

Meniul disponibil in standard cuprinde inclusiv o motorizare cu trei cilindri si pana la 520 CP.

Retras de pe linia de asamblare chiar anul acesta, primul BMW cu motor central din epoca moderna promite sa faca in continuare furori. Cu o mica observatie: intr-o formula partial noua, prezentata publicului sub denumirea de Taraschi Berardo.

Lansata oficial in urma cu doar cateva momente, respectiva creatie se remarca in special prin caroseria inspirata de Taraschi Giaur 750 Champion Sport (1953), ce va starni insa nenumarate controverse.

Taraschi Berardo

In cabina, in schimb, noua masina Taraschi Berardo pastreaza reteta caracteristica BMW-ului i8 aflat la baza, cu diferite exceptii. Printre acestea si aspectul tunelului central sau materialele care imbraca plansa de bord si scaunele fata, printre altele.

Sub capota, clientii se vor bucura in continuare de un sistem de propulsie plug-in hybrid, ce combina o unitate 1.5 turbo (pe benzina) cu un motor electric, insa fisa tehnica gazduieste acum 420 CP.

Asa se face ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 3.9 secunde in cazul de fata. Aceeasi creatie prezentata publicului sub denumirea de Taraschi Berardo se mai lauda, de asemenea, si cu o viteza maxima de 280 km/h.

Daca valorile enumarate anterior nu sunt insa indeajuns de spectaculoase pentru persoanele dornice / interesate sa detina un astfel de exemplar, ei bine... puterea totala poate fi crescuta (pana) la 520 CP.

Noua masina Taraschi Berardo, care are la baza vechiul BMW i8, este cu 300 de milimetri mai lunga si ofera o caroserie realizata manual din aluminiu. In ceea ce priveste nota de plata, unele publicatii vorbesc despre o suma de 800.000 de euro.

Taraschi Berardo

Taraschi Berardo

Taraschi Berardo

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Taraschi Berardo
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 13 Octombrie 2020