Politia a primit un BMW cu 510 cai sub capota

Politia a primit un BMW cu 510 cai sub capota
  • Politia din statul Victoria, Australia a primit o noua masina
  • Este vorba despre un BMW M3 Competition de ultima generatie
Distribuie pe Facebook

O cutie automata cu opt rapoarte si un sistem de tractiune spate completeaza fisa cu specificatii tehnice a noii autospeciale.

Ultima parte a anului 2021 aduce o noua masina in flota politiei din statul Victoria, fortele de ordine australiene primind un BMW M3 de ultima generatie.

Este vorba, mai precis, despre un exemplar echipat cu pachetul de performanta pe nume Competition, ce se traduce printr-un total de 510 cai putere.

BMW M3 Competition de politie

BMW M3 Competition de politie

Aceeasi motorizare twin-turbo cu sase cilindri in linie si capacitatea de trei litri mai ofera, totodata, si un cuplu maxim de aproximativ 650 de Newton-Metri.

Fisa cu specificatii de ordin tehnic continua, dupa cum mentionam si anterior, cu o cutie automata in opt rapoarte si, totodata, un sistem de tractiune spate.

Drept urmare, cu acceleratia la podea, noua masina a politiei din statul australian Victoria sprinteaza de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 3.9 secunde.

Reteta caracteristica respectivului BMW M3 Competition continua cu un set special de stickere la nivelul caroseriei in patru portiere, cu insemnele autoritatilor.

Totodata, din peisaj nu lipsesc nici semnalele luminoase, montate, in cazul de fata, in interiorul grilei de dimensiuni mai mult decat generoase a radiatorului.

BMW M3 Competition de politie

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze BMW M3 Competition de politie
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 20 Decembrie 2021