Porsche 911 Carrera Cabriolet - Noul 911 renunta la acoperis

Porsche 911 Carrera Cabriolet - Noul 911 renunta la acoperis
Doua grade afara - si alea cu minus. Intregul oras a fost mistuit de o ceata densa, iar adierea usoara s-a transformat intr-un ger extrem. Pe scurt, a sosit iarna. Si odata cu ea, ultima generatie a modelului Porsche 911 Carrera Cabriolet.
Distribuie pe Facebook

La doar cateva zile de la dezvaluirea modelului Panamera GTS, germanii de la Porsche au sosit cu o noua creatie. Nu este chiar mult-asteptatul rival al impresionantului Ferrari 458 Italia si nici macar succesorul de drept al legendarului Carrera GT. In schimb, constructorul din Stuttgart a dezvaluit ultima generatie a modelului 911 Carrera Cabriolet. Pentru ca, nu-i asa, vara-ti cumperi SUV, iar iarna automobil cabrio.

Noul Porsche 911 Carrera Cabriolet soseste la timp pentru sarbatori

La fel ca si modelul anterior, noul Porsche 911 Carrera Cabriolet se bucura de prezenta unui acoperis realizat din material textil. Reproiectat in totalitate, mecanismul de retractare foloseste in componenta sa elemente din aluminiu si magneziu, rezultatul fiind imediat perceptibil - mai putina greutate, mai multa sportivitate; carburant redus, confort crescut.

Noul Porsche 911 Carrera Cabriolet soseste la timp pentru sarbatori

Sub capota, ultima creatie a constructorului din Stuttgart este disponibila momentan cu numai doua motorizari. Pe de-o parte, versiunea Carrera se lauda cu un motor boxer de 3.4 litri, ce livreaza celui aflat la volan undeva in jurul a 350 cai putere. Pe de cealalta parte, varianta Carrera S se bucura de serviciile unui propulsor in sase cilindri, cu o capacitate de 3.8 litri si 400 CP. In cazul ambelor modele, o transmisie manuala in sapte trepte este oferita in standard. Totusi, viitori clienti au la dispozitie si inteligenta cutie PDK, cu dublu ambreiaj si sapte rapoarte.

Noul Porsche 911 Carrera Cabriolet soseste la timp pentru sarbatori

Noul Porsche 911 Carrera Cabriolet va fi lansat pe piata auto din Germania la inceputul lunii martie a anului viitor. Preturile pornesc de la 100.532 euro (911 Carrera Cabriolet), respectiv 114.931 euro (911 Carrera S Cabriolet).


Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Porsche 911 Carrera Cabriolet
mai multe