Porsche 911, disponibil intr-o noua aroma

Porsche 911, disponibil intr-o noua aroma
Regula numarul unu in lumea auto: Nu subestima niciodata un constructor precum Porsche.
Distribuie pe Facebook

In urma cu doar cateva saptamani, constructorul din Stuttgart dezvaluia mult-asteptatul si impresionantul 911 GT3 RS 4.0, o adevarata arma de distrugere in masa capabila sa parcurga un tur la Nurburgring in doar sapte minute si 27 de secunde. Mai mult de atat, supercarul german se lauda si cu cel mai mare motor pus vreodata pe un 911 de serie - un boxer de 4.0 litri si 500 cai putere, iar generatia 997 a legendarului Porsche 911 se putea retrage in glorie deplina. Doar ca lucrurile nu aveau sa stea chiar asa...

Porsche 911, disponibil intr-o noua aroma

Chiar in cursul zilei de astazi, constructorul din Stuttgart ne-a anuntat ca al sau iconic supercar va fi disponibil intr-o noua aroma - Carrera 4 GTS. Asta in cazul in care nici una dintre cele peste douazeci lansate pana acum nu ti-au satisfacut dorintele sau necesitatile. Rezultatul? Asa cum o sugereaza si denumirea, ultimul model lansat de compania germana reprezinta in esenta versiunea cu tractiune integrala a lui Carrera GTS - autoturism dezvaluit in premiera mondiala in toamna anului trecut, la Paris Motor Show.

Porsche 911, disponibil intr-o noua aroma Porsche 911, disponibil intr-o noua aroma

Drept urmare, viitorii clienti vor fi serviti cu un motor boxer de 3.8 litri, ce produce nu mai putin de 408 cai putere si 420 Nm. Disponibil atat in versiune coupe, cat si cabrio, noul Porsche 911 Carrera 4 GTS livreaza performante capabile sa te lase fara de suflare, precum o acceleratie de la 0 la 100 km/h in doar 4.6 secunde. In cazul in care optezi pentru transmisia inteligenta PDK (Porsche-Doppelkupplungsgetriebe), timpul necesar clasicei acceleratii pana la 100 km/h va scadea cu aproximativ 0.2 secunde, pana la pragul celor 4.4 secunde.

Porsche 911, disponibil intr-o noua aroma Porsche 911, disponibil intr-o noua aroma

In termeni stilistici, cea mai noua creatie a constructorului din Stuttgart se remarca in special prin prezenta unui wide-body kit, completat cu succes de aparitia jantelor cu prindere centrala, RS Spyder, pe 19 inci. De asemenea, nu lipsesc nici logo-urile Carrera 4 GTS pozitionate la nivelul usilor sau ornamentul reflectorizant ce face legatura intre cele doua stopuri. In ceea ce priveste interiorul, supercarul german combina insertiile de piele cu accentele de Alcantara, deliciosul meniu fiind completat de cele doua scaune sport.

Porsche 911, disponibil intr-o noua aroma

La final, germanii de la Porsche ne anunta ca al lor 911 Carrera 4 GTS va fi disponibil la vanzare incepand cu luna iulie a acestui an, la un pret de pornire de 111.956 euro.

Porsche 911, disponibil intr-o noua aroma



Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Porsche 911 Carrera 4 GTS
mai multe