Porsche a prezentat, in sfarsit, noul Panamera. Limuzina nemtilor masoara peste cinci metri in lungime si ofera trei display-uri in bord

Porsche a prezentat, in sfarsit, noul Panamera. Limuzina nemtilor masoara peste cinci metri in lungime si ofera trei display-uri in bord
  • Porsche a prezentat, in sfarsit, noul Panamera
  • Limuzina nemtilor masoara peste cinci metri in lungime si ofera trei display-uri in bord
Distribuie pe Facebook

Din meniu nu lipsesc - mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz si de la persoana la persoana, nici farurile HD Matrix LED, cu peste 32.000 de pixeli per bucata. Ori sistemele de propulsie plug-in hybrid - care produc pana la 680 CP si 930 Nm.

Surprinsa de-a lungul timpului in nenumarate filme si fotografii spion, cea de-a treia generatie a exclusivistului Panamera a renuntat, in cursul zilei de azi, la toate secretele sale de ordin tehnic si - totodata - vizual. Disponibila deja spre vanzare, la preturi ce pornesc de la suma de 107.800 de euro, mult anticipata masina germana se remarca - la nivelul departamentului exterior - atat prin dimensiunile generoase, cat si prin design-ul extrem de familiar al caroseriei, pe cand pachetul de la interior cuprinde inclusiv o plansa de bord condimentata de Porsche cu nu mai putin de trei ecrane color diferite, de pana la 12.6 inch.

Porsche Panamera

Odata ajunsi in cabina, viitorii cumparatori vor mai descoperi - de asemenea - si un volan in trei spite, scaune actionate electric, cu functii de incalzire, ventilatie, masaj, dar si o instalatie audio de inalta fidelitate, de la Burmester. De la orizont nu lipsesc - mai mult ori mai putin surprinzator- de la caz la caz si de la persoana la persoana, nici climatizarea cu reglare automata, pe patru zone, a temperaturii, nici bancheta cu locuri individuale sau multiplele comenzi tactile.

Caracterizat de o lungime de aproximativ 5.052 de milimetri in versiunea standard si putin peste 5.2 metri in varianta Executive, cel mai recent Panamera din istorie se mai poate lauda - mentioneaza nemtii de la Porsche - atat cu o pereche de faruri HD Matrix LED, cu peste 32.000 de pixeli per bucata, cat si cu un set de jante de 21 de inch cu prindere centrala. Seria vestilor bune continua cu o noua suspensie pe aer si o gama de motorizari care promite sa aduca in prim plan - pe langa un benzinar V6 de 2.9 litri, cu 353 de cai putere si 500 de Newton-Metri - patru optiuni PHEV, cu 680 CP si 930 Nm pentru configuratia de top.

Astfel, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa-si gaseasca rezolvarea - cu pedala de acceleratie la podea - chiar si in 3.2 secunde, cu acul digital al vitezometrului avand sa se aventureze ulterior pana la pragul de 315 km/h. Daca vine vorba - in schimb - despre consumul mediu, ei bine, acelasi model de top Turbo E-Hybrid nu are nevoie de mai mult de 1.2-1.7 litri de carburant pentru a parcurge clasica distanta de 100 de kilometri.

Porsche Panamera

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Porsche Panamera
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 28 Noiembrie 2023