Porsche a prezentat, in sfarsit, noul Panamera. Limuzina nemtilor masoara peste cinci metri in lungime si ofera trei display-uri in bord. Cat costa

Porsche a prezentat, in sfarsit, noul Panamera. Limuzina nemtilor masoara peste cinci metri in lungime si ofera trei display-uri in bord. Cat costa
  • Porsche a prezentat, in sfarsit, noul Panamera
  • Limuzina nemtilor masoara peste cinci metri in lungime si ofera trei display-uri in bord
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Din meniu nu lipsesc - mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz si de la persoana la persoana, nici farurile HD Matrix LED, cu peste 32.000 de pixeli per bucata. Ori sistemele de propulsie plug-in hybrid - care produc pana la 680 CP si 930 Nm. Dupa cum precizam - de altfel, si anterior, la momentul premierei mondiale.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de noua saptamani si jumatate, inca din ultima parte a lunii lui noiembrie, cel mai nou Porsche Panamera din istorie are, incepand de luni, si un pret de vanzare. 107.800 de euro este, mai exact, suma minima pe care cumparatorii limuzinei cu lungimea de circa 5.052 de milimetri o au achitat pe piata din Germania, acolo unde varianta de baza gazduieste sub capota, in compartimentul motor, o unitate in sase cilindri, cu doua turbine si capacitate de 2.894 de centimetri cubi, pe benzina, conceputa special pentru a livra rotilor spate, prin intermediul unei cutii in opt rapoarte, cu dublu ambreiaj, undeva in jurul a 353 de cai putere si 500 de Newton-Metri.

Porsche Panamera

Drept urmare, eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora isi gaseste, cu pedala de acceleratie la podea, rezolvarea intr-un interval de numai 5.3 secunde, in timp ce viteza maxima promite sa urce pana la 272 de kilometri pe ora - conform fisei cu specificatii de ordin tehnic. Reteta caracteristica versiunii anterior mentionate continua cu o echipare standard extrem de bogata, printre multiplele dotari disponibile fara costuri suplimentare numarandu-se - mai mult ori mai putin surprinzator, de la caz la caz si de la persoana la persoana, atat farurile Matrix LED, cat si jantele cu un diametru de 19 inch, din aliaj usor confectionate, scaunele fata actionate electric, cu functie de incalzire, instrumentele de bord digitale, insotite de un ecran curbat de 12.6 inch, tapiteria realizata, partial, din piele, display-ul central cu o diagonala de 12.3 inch, instalatia de climatizare cu reglarea automata, pe doua zone, a temperaturii, incarcarea wireless a telefonului mobil.

Pe piata din Germania, noul Porsche Panamera se vinde in trei configuratii diferite - limuzina de peste cinci metri lungime punand la dispozitia cumparatorilor, pe langa optiunile Panamera si Panamera 4, si o savoare Porsche Panamera Turbo E-Hybrid. O aroma acompaniata de un ansamblu PHEV sinonim cu 680 CP si 930 Nm pentru un 0 - 100 km/h in 3.2 secunde si o viteza de top de 315 km/h, potrivit brosurii oficiale, lista atractiilor principale cuprinzand inclusiv o larga varietate de ingrediente super premium, precum farurile HD Matrix LED, cu peste 32.000 de pixeli per bucata, daca mai trebuia cumva adaugat, scaunele fata cu masaj, scaunele spate individuale - cu actionare electrica, ecranul pentru pasager.

Porsche Panamera

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Porsche Panamera
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 31 Ianuarie 2024