Porsche a prezentat, in sfarsit, noul Panamera. Limuzina nemtilor masoara peste cinci metri in lungime si ofera trei display-uri in bord. Cat costa

Porsche a prezentat, in sfarsit, noul Panamera. Limuzina nemtilor masoara peste cinci metri in lungime si ofera trei display-uri in bord. Cat costa
  • Porsche a prezentat, in sfarsit, noul Panamera
  • Limuzina nemtilor masoara peste cinci metri in lungime si ofera trei display-uri in bord
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz, cu un set de faruri HD Matrix LED, plus o gama de motorizari cu pana la 680 CP.

Dezvelit intregii planete acum mai bine de 12 saptamani si jumatate, inca din ultima parte a lunii lui noiembrie, cel mai recent Panamera din istorie a revenit - de curand, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: nemtii de la Porsche au oferit recent - chiar pe parcursul zilelor precedente, primele informatii si detalii cu privire la nota de plata a modelului cu o lungime de 5.052 de milimetri.

Porsche Panamera

Comercializata la preturi incepand de la suma de 107.800 de euro, reteta cu pricina debuteaza cu o unitate V6 biturbo de 2.9 litri si undeva in jurul a 353 de cai putere - pe benzina. Daca vine vorba, in schimb, despre versiunea de top, acesta gazduieste sub capota, in compartimentul motor, un sistem de propulsie plug-in hybrid cu 680 CP - de unde si un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu acceleratia la podea, in 3.2 secunde.

Meniul caracteristic noului Panamera continua, potrivit nemtilor de la Porsche, cu o echipare extrem de generoasa - printre multiplele dotari disponibile in standard ori optional numarandu-se si o pereche de faruri HD Matrix LED. Masina de peste cinci metri lungime se mai poate lauda - in plus, si cu scaune fata cu masaj, cu bancheta spate cu locuri individuale, cu climatizare automata, pe patru zone.

Totodata, din peisaj nu lipsesc nici ecranul pentru pasagerul din dreapta soferului - cu o diagonala de 10.9 inch, instalatia audio de inalta fidelitate, jantele cu diametrul de 21". La care se adauga, dupa cum se mentioneaza in cadrul unui comunicat pus, anterior, la dispozitia presei de specialitate, si o suspensie activa - pe aer, discuri de franare din material compozit, o transmisie in opt rapoarte, cu dublu ambreiaj, dar si directie integrala.

Porsche Panamera

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Porsche Panamera
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 22 Februarie 2024