Porsche ne incanta privirile cu un 911 Turbo modificat de Porsche Exclusive

Porsche ne incanta privirile cu un 911 Turbo modificat de Porsche Exclusive
  • Porsche Exclusive ne dezvaluie ultima sa creatie, un 911 Turbo special modificat la cererea unui client
  • Exemplarul cu pricina se remarca printr-o combinatie contrastanta de gri (exterior) si rosu (interior)
  • Nu lipsesc din meniu nici jantele pe 20 inci, finisate in doua culori, sau accentele de fibra de carbon
Distribuie pe Facebook

Nemultumit de optiunile avute la dispozitie, posesorul unui Porsche 911 Turbo Cabriolet a solicitat ajutorul specialistilor Porsche Exclusive pentru o personalizare ca la carte a noului sau automobil.

Dezvaluit in premiera mondiala la sfarsitul anului trecut si disponibil la vanzare in schimbul unei sume minime de aproximativ 190.000 de euro, noul Porsche 911 Turbo Cabriolet se bucura de mai toate caracteristicile necesare pentru a impresiona pana la lacrimi iubitorii de automobile de inalta performanta.

Porsche 911 Turbo Cabriolet by Porsche Exclusive

In ciuda aspectului sau vizual insa, principala atractie a supercarului german este reprezentata de motorizarea sa dotata cu sase cilindri, doua turbine cu geometrie variabila si capacitate de 3.8 litri, numai buna pentru a pune la dispozitia tuturor celor patru roti undeva in jurul a 560 de cai putere si pana la 710 Newton-Metri.

Adaugam pe lista cu specificatii tehnice si o transmisie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, oferita de-aceasta data in mod standard, iar primii 100 km/h vin dupa doar 3.3 secunde. Acceleratia de la 0 la 200 km/h se realizeaza in circa 11.3 secunde, in timp ce viteza maxima este de 315 kilometri pe ora.

Porsche 911 Turbo Cabriolet by Porsche Exclusive

Porsche 911 Turbo Cabriolet by Porsche ExclusivePorsche 911 Turbo Cabriolet by Porsche Exclusive

Un alt punct forte al noului Porsche 911 Cabriolet - care se regaseste, de asemenea, si la celelalte modele din gama constructorului german de automobile, este reprezentat de nivelul de personalizare oferit, cumparatorii avand la dispozitie numeroase dotari pentru care pot opta, atat de ordin tehnic, cat si stilistic.

Si totusi, in cazul in care acestea nu sunt indeajuns, supercarul german poate fi trimis specialistilor din cadrul departamentului Porsche Exclusive, ce promit sa se asigure ca exemplarul iesit din manile lor va fi cu adevarat unic. Exact ca in cazul de fata, unde lista cu bunatati include o combinatie contrastanta de gri (exterior) si rosu (interior), blocuri optice cu tenta fumurie, jante pe 20 inci cu design in zece spite duble si doua culori, plus numeroase accente de fibra de carbon.

Porsche 911 Turbo Cabriolet by Porsche Exclusive

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Porsche 911 Turbo Cabriolet by Porsche Exclusive
mai multe