Poti sa-i mai spui si tuning de fabrica: Ford a luat motorul vechiului Focus RS si l-a pus pe noul Mustang EcoBoost

  • Ford prezinta noul Mustang 2.3L High Performance Package
  • Automobilul american ofera acum 330 CP si peste 470 Nm
  • Meniul continua cu franale si aerodinamca versiunii V8
Distribuie pe Facebook

In versiunea 2.3L High Performance Package, muscle car-ul companiei americane ofera o putere maxima de 330 de cai. Plus un cuplu de peste 470 Nm.

Apropierea Salonului Auto de la New York - care, anul acesta, va fi organizat intre 19 si 28 aprilie, aduce noi imbunatatiri in gama Ford Mustang. Modificarile pregatite de inginerii companiei amercane vizeaza, mai precis, varianta EcoBoost si, dupa cum cel mai probabil ti-ai dat deja seama, se traduc printr-o doza extra de performanta.

Botezata sugestiv 2.3L High Performance Package, optiunea cu pricina aduce sub capota muscle car-ului american o versiune modificata a motorului 2.3 turbo de Focus RS, care dezvolta o putere maxima de 330 de cai. La aceasta se adauga un cuplu de peste 470 Nm, cu 90% din valoarea respectiva disponibila intre 2.500 si 5.300 rpm.

Ford Mustang 2.3L High Performance Package

Oferita alaturi de doua optiuni la nivel de transmisie, atat cu o manuala in sase rapoarte, cat si cu o automata in zece trepte de viteza, unitatea in cauza ii permite noului Ford Mustang 2.3L High Performance Package sa sprinteze de la 0 la 96 de kilometri pe ora in aproximativ 4.5 secunde. De cealalta parte, viteza de top este de 249 km/h.

Exceptand surplusul de performanta in linie dreapta, optiunea 2.3L High Performance Package mai aduce in dotarea muscle car-ului de peste Ocean si frane de Mustang GT, cu discuri fata de 13.9 inch. Tot de la varianta cu propulsie V8 au fost imprumutate si imbunatatirile de ordin aerodinamic, mai spun oficialii americani.

Intr-un final, despre noul Ford Mustang 2.3L High Performance Package mai trebuie spus si ca poate fi comandat in compania unei optiuni EcoBoost Handling Package, care promite amortizoare MagneRide special calibrate si diferential TORSEN pentru puntea spate. Nu lipsesc insa din meniu nici jantele mai mari, cu anvelope de vara.

Ford Mustang 2.3L High Performance Package

Ford Mustang 2.3L High Performance Package

Ford Mustang 2.3L High Performance Package

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Ford Mustang 2.3L High Performance Package
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 16 Aprilie 2019