PREMIERA in industria auto. Uite primul muscle car echipat cu o cutie automata in 10 rapoarte!

PREMIERA in industria auto. Uite primul muscle car echipat cu o cutie automata in 10 rapoarte!
  • Chevrolet a publicat primele fotografii si informatii oficiale ale noului Camaro ZL1
  • Muscle car-ul american ofera un V8 supraalimentat de 6.2 litri si 640 de cau putere
  • Principala surpriza o reprezinta transmisia automata in zece rapoarte disponibila optional
Distribuie pe Facebook

Chevrolet a publicat in cursul acestei dimineti primele fotografii si informatii oficiale ale noului Camaro ZL1, automobil care impresioneaza in special prin... cutia automata cu zece rapoarte din dotare.

Anuntata cu surle si trambite la mijlocul anului trecut, cea de-a sasea generatie a modelului Chevrolet Camaro a reusit performanta de a imparti fanii muscle car-urilor americane in doua tabere distincte, care eventual se urasc de moarte.

Bine, exista posibilitatea sa fi exagerat intr-o oarecare masura cu ultima parte, insa adevarul este ca nu chiar toata lumea a primit cu zambetul pe buze vestea aparitiei sub capota a unei motorizari turbo cu capacitate cilindrica de doi litri.

Noul Chevrolet Camaro ZL1

Inlocuirea traditionalei frane de parcare pe cablu cu una electronica a starnit si ea numeroase controverse, "surprizele" pregatite de cea de-a sasea generatie a modelului Chevrolet Camaro atingand insa abia astazi punctul culminant.

Dezvaluita in urma cu numai cateva momente, noua versiune de top a muscle car-ului american, comercializata in continuare sub denumirea ZL1, anunta o... transmisie automata cu zece rapoarte disponibila in mod optional.

Vestea buna este ca, spre deosebire de majoritatea automobilelor de inalta performanta de peste Ocean sau de pe Batranul Continent, clientii pot opta in cazul de fata si pentru o cutie manuala cu sase trepte de viteza.

Noul Chevrolet Camaro ZL1

Nu-i deloc rau daca tinem cont ca sub capota regasim acum o motorizare supraalimentata cu opt cilindri in V si capacitate de 6.2 litri, capabila sa livreze rotilor spate nici mai mult, nici mai putin de 640 de cai putere.

Cifrele din dreptul sprintului 0 - 100 km/h si vitezei maxime lipsesc cu desavarsire pentru moment, oficialii Chevrolet preferand sa dezvaluie ca noul Camaro ZL1 ofera si o varianta imbunatatita a suspensiei Magnetic Ride Control.

O varianta imbunatatita a suspensiei Magnetic Ride Control, dar si un sistem de franare pe masura, compus din discuri si etriere marca Brembo. Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici diferentialul electronic sau modurile diferite de condus.

Noul Chevrolet Camaro ZL1

In ceea ce priveste departamentul estetic, versiunea de top a muscle car-ului american propune spoilere fata si spate agresiv stilizate, praguri laterale proeminente, plus jante forjate pe 20 inch si evacuare cvadrupla.

Asta la nivel de exterior. Daca vine vorba despre interior, noul Chevrolet Camaro ZL1 isi intampina clientii alaturi de volan in trei spite cu parte inferioara plata, vitezometru gradat pana la 320 km/h, dar si scaune Recaro cu suport lateral marit.

Noul Chevrolet Camaro ZL1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Noul Chevrolet Camaro ZL1
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 16 Martie 2016