Primele masini au ajuns pe strazile din Europa. Noua generatie are motor aspirat de 5.0 litri si 460 de cai

Primele masini au ajuns pe strazile din Europa. Noua generatie are motor aspirat de 5.0 litri si 460 de cai
  • Primele masini au ajuns pe strazile din Europa
  • Noua generatie are motor aspirat de 5.0 litri si 460 de cai
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile pornesc de la aproape 60.000 de euro, potrivit configuratorului oficial.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape 12 luni, inca de la inceputul verii trecute, cea mai recenta generatie a legendarei masini comercializate de Ford sub denumirea de Mustang Mach 1 a inceput sa-si faca recent aparitia, zilele acestea, si pe strazile Europei. Disponibila la vanzare in compania unui motor V8 de cinci litri, cu 460 de cai putere sub capota, respectiva versiune se remarca numaidecat prin partea frontala agresiv stilizata, care cuprinde inclusiv un spoiler accesorizat cu o prelungire proeminenta.

Retata specifica departamentului exterior continua cu jantele din aliaj pe 19 inch si difuzorul posterior imprumutat de la varianta Shelby GT500 dispune si de scaune sport cu suport lateral marit.

Oferita pe piata din Romania la preturi care pornesc de la 59.000 de euro, asa cum precizam si anterior - chiar din primele saptamani ale anului curent, cea mai recenta generatie a legendarei masini comercializate sub numele de Ford Mustang Mach 1 se bucura in standard de o transmisie manuala cu sase rapoarte. Din peisaj nu lipsesc nici tapiteria din piele Ebony, blocurile optice cu tehnologie LED, volanul incalzit, instrumentele de bord digitale, suspensia ajustabila MagneRide, display-ul tactil de opt inch s.a.m.d.

Daca vine vorba, in schimb, despre lista cu dotari optionale, doar cutia automata in zece trepte, vopseaua metalizata, scaunele de la Recaro, jantele in cinci spite duble si alarma Thatcham costa in plus.

Ford Mustang Mach 1 - Start livrari

Ford Mustang Mach 1 - Start livrari

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Ford Mustang Mach 1 - Start livrari
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 19 Mai 2021