Primul BMW XM din istorie a debutat oficial. Cel mai exclusivist SUV al bavarezilor ofera pana la 748 de cai si 1.000 de Newton-Metri. Cum arata in realitate

Primul BMW XM din istorie a debutat oficial. Cel mai exclusivist SUV al bavarezilor ofera pana la 748 de cai si 1.000 de Newton-Metri. Cum arata in realitate
  • Primul BMW XM din istorie a debutat oficial
  • Cel mai exclusivist SUV al bavarezilor ofera pana la 748 de cai si 1.000 de Newton-Metri
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Disponibil la vanzare si pe piata din Romania, la preturi care pornesc de la putin peste 170.000 de euro, respectivul model de inalta performanta a pregatit si o suspensie adaptiva. Dar si un sistem de directie integrala.

BMW XM - Poze reale

Lansat cu surle si trambite acum mai bine de 16 saptamani - inca de la sfarsitul lunii octombrie, primul XM din istoria companiei BMW nu mai necesita niciun fel de introducere ori prezentare. Conceput special pentru a concura impotriva unor rivali ca Lamborghini Urus, impresionantul autoturism al marcii bavareze se remarca - la nivelul departamentului exterior, atat prin dimensiunile mai mult decat generoase ale caroseriei, cat si prin jantele din aliaj cu diametrul de pana la 23 de inch. Acelasi automobil cu o lungime de aproximativ 5.1 metri se mai poate lauda, printre altele, si cu un numar considerabil de accente interioare de piele Vintage, viitorii pasageri urmand sa descopere in cabina - de cealalta parte a portierelor, inclusiv un display curbat masiv, impartit in doua zone diferite de lucru.

Meniul caracteristic spectaculosului produs din Munchen continua cu un sistem de propulsie ce combina o unitate V8 cu doua turbine si capacitatea cilindrica de 4.395 de centimetri cubi, pe benzina, cu un motor electric, plus o baterie de aproape 26.0 kWh pentru un total de 653 CP - indeajuns pentru ca mastodontul cu o greutate de circa 2.710 kilograme sa rezolve problema sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de 4.3 secunde. Ce este drept, cumparatorii vor putea opta - pana la finalul anului 2023, si pentru o versiune Red Label, varianta in cauza promitand sa isi intampine clientii insetati de performanta alaturi de o putere de 748 CP si, mai important decat atat, un cuplu de 1.000 Nm.

BMW XM - Poze reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze BMW XM - Poze reale
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 20 Ianuarie 2023