Primul Chevrolet Corvette Z06 s-a vandut la pret de Bugatti Veyron

Primul Chevrolet Corvette Z06 s-a vandut la pret de Bugatti Veyron
  • Primul Chevrolet Corvette Z06 a fost scos weekendul acesta la licitatie
  • Supercarul american s-a vandut pentru fabuloasa suma de 1 milion euro
  • Toti banii vor fi donati catre un institut de tratare a cancerului
Distribuie pe Facebook

Primul exemplar al noului Chevrolet Corvette Z06 a fost scos weekendul acesta la licitatie, automobilul american de inalta performanta fiind vandut in cele din urma pentru fabuloasa suma de 1 milion de dolari.

Dezvaluit in premiera mondiala chiar la inceputul acestui an, cu ocazia Salonului Auto International Nord-American desfasurat la Detroit, noul Chevrolet Corvette Z06 a reusit sa impresioneze o intreaga planeta cu detaliile sale de ordin tehnic, structura din aluminiu ce-i confera cu pana la 60% mai multa rigiditate comparativ cu predecesorul sau reprezentand de departe atractia principala.

Chevrolet Corvette Z06

De asemenea, cea mai noua generatie a legendarului automobil american de inalta performanta se mai poate lauda si cu serviciile unui propulsor V8 supraalimentat de 6.2 litri - primul de acest gen din cariera sa, capabil sa livreze rotilor spate ceva mai mult de 625 de cai putere. Asemeni modelului Porsche 991 Carrera, o transmisie manuala cu sapte rapoarte va fi oferita in standard, viitorii cumparatori urmand a avea insa la dispozitie, incepand cu anul viitor, si o cutie automata cu opt trepte de viteza.

Chevrolet Corvette Z06

Iar vestile bune nu se opresc aici. Pentru ca puterea nu reprezinta absolut nimic fara un control desavarsit, noul Chevrolet Corvette Z06 gazduieste pe lista sa cu bunatati si o suspensie inteligenta, cu amortizoare Magnetic Selective Ride Control, dar si un sistem de franare ce poate fi accesorizat, in mod optional, cu un set de discuri carbon-ceramice, toate aceste impresionante detalii de ordin tehnic fiind oferite in compania unui aspect exterior remarcabil, ce promite sa ofere cea mai mare forta de apasare din istoria General Motors prin intermediul pachetului Z07 disponibil in mod optional.

Chevrolet Corvette Z06

Pe scurt, cea mai noua generatie a legendarului model american de inalta performanta se bucura de toate caracteristicile necesare pentru a deveni unul dintre cele mai populare automobile super-sport ale industriei, acest lucru fiind confirmat si de vanzarea primului exemplar al noului Chevrolet Corvette Z06 cu fabuloasa suma de 1 milion de dolari. Castigatorul licitatiei este Rick Hendrick care, anterior, a mai achizitionat si primele exemplare ale modelelor Camaro ZL1, Corvette Stingray si Corvette Stingray. La fel ca si atunci, banii vor fi donati integral, de-aceasta data catre institulul de tratare a cancerului Karmanos.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (42) Poze Chevrolet Corvette Z06
mai multe