Primul si ultimul BMW M3 Cabrio, vandute la pachet de un american

Primul si ultimul BMW M3 Cabrio, vandute la pachet de un american
  • Un american isi vinde cele doua BMW-uri M3 din dotare
  • Pachetul include un E30 si un E93, ambele Convertible
  • Masinile pot fi cumparate doar impreuna, la 110.000 dolari
Distribuie pe Facebook

Cauti cumva sa-ti completezi colectia de automobile sau, pur si simplu, sa pornesti una nou-nouta? Indiferent de care parte a baricadei te afli, ar fi pacat sa nu arunci si o privire asupra acestui duo.

Dupa ani de zile in care s-a bucurat ca un copil de senzatiile traite la volanul lor, americanul nostru a ajuns la concluzia ca e momentul sa impacheteze si sa scoata la vanzare pretioasele sale jucarii pe patru roti.

Asa se face ca un alt pasionat de masini poate gazdui acum in garajul sau primul si ultimul BMW M3 Convertible construite vreodata, in schimbul unei sume modice... de numai 110.000 de dolari.

Iar in cazul in care esti curios sa afli ce ofera fiecare automobile in parte, iata si raspunsul tau. Pentru inceput, avem E30-ul model 1991, cu motor de 2.5 litri si 240 CP, conform anuntului. Doar 120.000 km parcursi indica bordul.

Cat despre E93, acesta se lauda cu serviciile unui propulsor V8 de patru litri, 414 cai putere si 406 Newton-Metri. In cazul de fata, kilometrajul nu arata decat 16.000 de kilometri.

Dar asta stiai deja. Din pacate, despre dotarile celor doua automobile nu putem foarte multe lucruri, cu exceptia ca E30-ul vine la pachet alaturi de o transmisie manuala in cinci rapoarte, pe cand E93-ul are cutia DCT cu sapte trepte de viteza.

In plus, din cele noua fotografii ce insotesc anuntul de vanzare, pachetul format din primul si ultimul BMW M3 Convertible construite vreodata pare sa se prezinte intr-o stare mai mult decat acceptabila. Cel putin din punct de vedere estetic.

Asadar, daca ai avea suma de bani necesara, ai opta pentru acest duo sau ai prefera orice altceva?

Primul si ultimul BMW M3 Convertible

Primul si ultimul BMW M3 Convertible

Primul si ultimul BMW M3 Convertible

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Primul si ultimul BMW M3 Convertible
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 12 Februarie 2015