Primul SUV din istoria companiei Ferrari, fotografiat pentru prima oara in Romania!

Primul SUV din istoria companiei Ferrari, fotografiat pentru prima oara in Romania!
Disponibil la preturi incepand de la aproximativ 390.000 de euro, noul Purosangue isi intampina clientii alaturi de o motorizare cu 12 cilindri in V si o capacitate de 6.496 de centimetri cubi, pe benzina.
Distribuie pe Facebook

Cel mai controversat produs din istoria recenta a companiei Ferrari a fost surprins de curand - chiar pe parcursul zilelor precedente, in Bucuresti.

Noul SUV Purosangue, caci despre acesta este vorba, se vinde la preturi ce pornesc de la aproximativ 390.000 de euro si ofera un propulsor V12 aspirat natural - de 6.5 litri, pe benzina, conform fisei cu specificatii de ordin tehnic.

Potrivit documentului mentionat anterior, persoana de la volan va experimenta - la simpla apasare a pedalei de acceleratie, furia a 725 de cai putere si 716 Nm.

De unde si sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un interval de aproximativ 3.3 secunde, acelasi prim SUV din istoria companiei Ferrari plusand cu o viteza de top de 310 km/h - dezvaluie producatorul din Maranello.

Cat despre consumul de carburant, italienii vorbesc despre o valoare cuprinsa intre 14.7 si 30.3 litri la 100 de kilometri - in functie de diferiti parametri.

Noul SUV Ferrari Purosangue masoara aproximativ 4.973 de milimetri in lungime si se lauda - din punct de vedere vizual, cu blocuri optice duble, jante uriase, portiere cu deschidere opusa, display pentru pasagerul din dreapta soferului.

Ferrari Purosangue in Bucuresti

Ferrari Purosangue in Bucuresti

Sursa Foto: Autogespot

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 8 Ianuarie 2024