Regreta si azi ziua in care a cumparat-o. Masina cu motor de 540CP se vinde acum la pret de Volkswagen Golf

Regreta si azi ziua in care a cumparat-o. Masina cu motor de 540CP se vinde acum la pret de Volkswagen Golf
  • Regreta si azi ziua in care a cumparat-o
  • Masina cu motor de 540 CP se vinde acum la pret de Volkswagen Golf
Distribuie pe Facebook

Oferita in schimbul unei sume de numai 34.500 de dolari, spectaculoasa berlina cu alura de coupe pluseaza cu o cutie automata cu opt rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala.

Un exclusivist Alpina B6 in patru portiere pentru pretul unui banal Volkswagen Golf? Nu este niciun fel de gluma, greseala ori exagerare: asamblat in cursul anului 2015, impresionantul produs bavarez a fost scos, recent, la vanzare, in SUA, cu 34.500 de dolari.

Acompaniat de un rulaj de exact 91.895 de kilometri, meniul cu pricina se remarca, la nivelul departamentului exterior, in special prin nuanta mata de bronz in care a fost finisata caroseria, insa nici prelungirile subtile atasate spoilerelor fata si spate, jantele cu diametrul de 20 de inch, confectionate din aliaj, sau evacuarea cvadrupla nu vor trece intocmai neobservate; ba dimpotriva.

In cabina, departe de privirile insistente ale curiosilor, respectivul Alpina B6 dispune si de o tapiterie realizata din piele de culoare alba. Viitorii pasageri fiind intampinati - odata ajunsi la interior, si de scaune actionate electric, cu functii de incalzire, plus ventilatie.

Din peisaj nu lipseste, ce este drept, nici instalatia audio de inalta fidelitate - marca Bang & Olufsen, lista atractiilor principale culminand cu unitatea de sub capota: un V8 insotit atat de doua turbine, cat si de o capacitate cilindrica de 4.4 litri pentru un total de pana la 540 de cai putere, livrat rotilor de pe ambele punti prin intermediul unei transmisii automate cu opt trepte de viteza.

Alpina B6 Gran Coupe de vanzare

Alpina B6 Gran Coupe de vanzare

Alpina B6 Gran Coupe de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (109) Poze Alpina B6 Gran Coupe de vanzare
mai multe