Rolls-Royce a construit in total doar o singura masina. Cum arata in realitate

Rolls-Royce a construit in total doar o singura masina. Cum arata in realitate
  • Rolls-Royce a construit in total doar o singura masina
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Un motor V12 cu doua turbine completeaza reteta caracteristica automobilului unic in lume.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de trei ani si jumatate - inca de la sfarsitul verii lui 2017, noul Rolls-Royce Phantom a reusit sa uimeasca o planeta intreaga. Disponibila la vanzare in schimbul unei sume minime care depaseste - cu mult, 300.000 de lire sterline, respectiva masina ocupa un loc fruntas in topul celor mai spectaculoase si impresionante realizari ale momentului.

Etalonul elegantei si al rafinamentului, automobilul preferat al persoanelor cu dare de mana se poate transforma, cu putin ajutor din partea companiei producatoare, inclusiv intr-o capodopera unica in lume.

Cel mai recent exemplu in acest sens il reprezinta noul Rolls-Royce Phantom Oribe - realizat la cererea expresa a unui om de afaceri si colectionar de arta din Japonia. Dezvoltata alaturi de specialistii celebrei case de design Hermes, respectiva masina are ca sursa de inspiratie chiar colectia de produse ceramice antice a clientului si se remarca in special prin caroseria de culoare Oribe Green.

Meniul specific automobilului unic in lume continua, la exterior, cu cateva elemente finisate intr-un alb crem, o combinatie asemanatoare de verde si alb caracterizand inclusiv cabina cu scaune individuale.

In plus, noul Rolls-Royce Phantom Oribe se mai poate lauda - la interior, si cu unele cusaturi contrastante, cu ornamente de lemn perforate in jurul difuzoarelor, dar si o plansa de bord speciala. Nota de plata a respectivei masini nu reprezinta decat un mister, insa cumparatorul nu a ratat nici ocazia ivita de a bifa un compartiment refrigerator pentru sampanie sau covorase din lana de miel.

Rolls-Royce Phantom Oribe

Rolls-Royce Phantom Oribe

Rolls-Royce Phantom Oribe

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (36) Poze Rolls-Royce Phantom Oribe
mai multe