S-a ieftinit cu aproape 150.000 de dolari. Cu cat se vinde astazi masina fabricata in doar 99 de bucati

S-a ieftinit cu aproape 150.000 de dolari. Cu cat se vinde astazi masina fabricata in doar 99 de bucati
  • Unul dintre cele doar 99 de exemplare Aston Martin Vanquish modificate de Zagato a fost scos la vanzare in SUA
  • Automobilul cu motor V12 de sase litri si 600 de cai putere vine cu doar 1.784 de kilometri in bord
  • Cumparatorului exemplarului finisat in nuanta Caribbean Pearl va avea de platit pe acesta suma de 649.900 de dolari
Distribuie pe Facebook

Noul proprietar al sportivei in doua portiere va descoperi sub capota o motorizare aspirata cu 12 cilindri in V si capacitatea de sase litri, care dezvolta o putere maxima de aproximativ 600 de cai.

Lansata pe piata in urma cu numai doi ani, versiunea Zagato a modelului Aston Martin Vanquish a reusit sa impresioneze o lume intreaga - atat prin liniile si formele impozante ale caroseriei, cat si prin performantele unitatii V12.

In plus, pentru o doza extra de atractivitate, productia sportivei cu doua portiere si 600 de cai putere pe puntea spate a fost limitata la un numar redus de exemplare, doar 99 de persoane primind sansa de a detine un astfel de automobil.

Aston Martin Vanquish by Zagato de vanzare

Aston Martin Vanquish by Zagato de vanzare

Una dintre aceste exclusiviste masini si-a facut de curand aparitia pe eBay, dealer-ul ce se ocupa de vanzarea coupe-ului finisat intr-o superba nuanta de albastru perlat sosirea unui client care sa achite nota de plata de 649.900 de dolari.

Potrivit anuntului publicat pe site-ul anterior mentionat, respectivul Aston Martin Vanquish Zagato i-a scos din buzunare proprietarului original suma de 820.571 de dolari, astfel ca noul cumparator se va bucura de o reducere deloc neglijabila.

Daca mai era nevoie de precizat, sportiva in doua portiere se mai poate lauda si cu un set de jante de dimensiuni mai mult decat generoase, cu etriere contrastante de culoare rosie, dar si cu numeroase componente realizate din fibra de carbon.

Conform dealer-ului care se ocupa de vanzarea coupe-ului cu 600 de cai putere pe puntea spate, meniul interior cuprinde inclusiv piele albastra, detalii sub forma literei Z, plus scaune fata cu functie de climatizare si alte dotari de confort.

Fabricata in cursul anului 2018, masina cu motor V12 de sase litri si cutie automata in opt trepte de viteza nu are decat 1.784 de kilometri la bord, ceea ce inseamna ca avem de-a face cu un automobil nou, cu o reducere considerabila.

Aston Martin Vanquish by Zagato de vanzare

Aston Martin Vanquish by Zagato de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (38) Poze Aston Martin Vanquish by Zagato de vanzare
mai multe