S-au laudat ca e cel mai rapid sedan de pe Nurburgring, insa a pierdut pe circuit in fata unui... BMW X6. VIDEO

S-au laudat ca e cel mai rapid sedan de pe Nurburgring, insa a pierdut pe circuit in fata unui... BMW X6. VIDEO
  • Americanii de la The Fast Lane Car au scos recent pe circuit noua Giulia Quadrifoglio
  • Masina italiana de 510 CP a reusit sa se achite de sarcina primita in 01:04.05 minute
  • Atat X6-le M, cat si Focus-ul RS s-au descurcat mai bine din acest punct de vedere
Distribuie pe Facebook

Scoasa pe circuit de americanii de la The Fast Lane Car, noua Alfa Giulia Quadrifoglio a reusit 'doar' un 01:04.05 minute. In libera traducere, masina italiana a fost mai inceata inclusiv decat un... BMW X6.

Echipata cu un propulsor V6 de 2.9 litri si 510 CP, noua Alfa Giulia Quadrifoglio ocupa un loc fruntas in topul celor mai puternice automobile ale segmentului mediu, acolo unde mai 'joaca' si BMW M3 sau Mercedes C63 AMG.

In plus, multumita acceleratiei de la 0 la 100 km/h in doar 3.9 secunde si vitezei maxime de 307 kilometri pe ora, aceeasi masina italiana isi eclipseaza competitia inclusiv atunci vine vorba despre performantele in linie dreapta.

Noua Giulia Quadrifoglio se comporta insa la fel de bine si pe circuit, oficialii Alfa Romeo anuntand in perioada lansarii respectivei versiuni de motorizare un timp record pentru o berlina la Nurburgring, de sapte minute si 32 secunde.

Si cu toate acestea, intr-un test realizat de americanii de la The Fast Lane Car pe o pista scurta, masina italiana a obtinut un rezultat oarecum surprinzator daca tinem cont de faptul ca a pierdut in fata / iesit in spatele unui... BMW X6.

Vorbim, intr-adevar despre varianta X6 M cu motor V8 bi-turbo de 4.4 litri si 575 cai putere care, totodata, cantareste nu mai putin de 2.340 kilograme si atinge 100 km/h cu 0.3 secunde mai greu decat Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio.

Mai mult de-atat, daca italienii nu au 'umflat' timpul reusit pe Nurburgring de noua lor masina de 510 CP, intre aceasta si SUV-ul bavarez cu alura de coupe este o diferenta mai mare de 30 secunde - 7:32 minute versus 8:05 minute.

Performanta 'scoasa' de noua Alfa Giulia Quadrifoglio in testul americanilor de la The Fast Lane Car este mai slaba si atunci cand este comparata cu cea a Focus-ului RS, un hot-hatch cu motor in doar patru cilindri si de numai 350 CP.

Distribuie pe Facebook
mai multe