Sase filme cu probabil singura limuzina din lume care se promoveaza pe circuit

Sase filme cu probabil singura limuzina din lume care se promoveaza pe circuit
  • BMW continua promovarea noului M760Li xDrive cu o serie video care cuprinde sase materiale complet diferite
  • Respectivele clipuri surprind in actiune si detaliu atat versiunea standard, cat si varianta Excellence
  • Limuzina bavareza de inalta performanta ofera o motorizare V12 bi-turbo de 6.6 litri si aproximativ 610 cai putere
Distribuie pe Facebook

BMW continua promovarea noului M760Li xDrive cu o serie video care cuprinde sase materiale complet diferite. Intr-unul dintre acestea, limuzina bavareza de inalta performanta este pusa la incercare pe... circuit.

Daca in urma cu numai o singura zi publicau peste 200 de fotografii ale modelului M760Li xDrive, ei bine... bavarezii de la BMW au pregatit astazi sase clipuri video ale celui mai puternic Seria 7 din toate timpurile.

Inainte insa de a ajunge la materialele in cauza, tinem sa reamintim ca limuzina bavareza de inalta performanta este pusa in miscare de acelasi V12 bi-turbo de 6.6 litri precum Rolls-Royce Ghost, Wraith sau Dawn.

Totusi, spre deosebire de produsele aflate in portofoliul companiei auto britanice, noul BMW M760Li xDrive ofera o putere maxima de circa 610 CP, careia i se alaturi un cuplu motor de aproximativ 800 Nm.

O cutie automata cu opt trepte si un sistem de tractiune integrala completeaza in cele din urma meniul tehnic, astfel ca limuzina bavareza de inalta performanta promite sa sprinteze pana la 100 km/h in doar 3.7 secunde.

Viteza de top este limitata la 250 de kilometri pe ora, cu mentiunea ca pasagerii noului BMW M760Li xDrive vor zbura cu 305 km/h daca vor bifa la momentul achizitionarii masinii si optiunea M Driver’s Package.

Tot la capitolul optionale interesante putem trece in revista, fara niciun fel de problema, si versiunea Excellence, caracterizata printr-un plus de eleganta datorat lipsei din peisaj a elementelor agresiv stilizate.

Asadar, acestea fiind spuse, nu ne mai ramane decat un sigur detaliu de precizat inainte de a reveni la filmele anterior mentionate: limuzina bavareza de inalta performanta porneste in Germania de la 168.090 euro.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 7 Februarie 2017