Scos din capsula timpului si pus la vanzare pe internet: Corvette-ul cu 2.512 kilometri la bord

Scos din capsula timpului si pus la vanzare pe internet: Corvette-ul cu 2.512  kilometri la bord
  • Scos din capsula timpului si pus la vanzare pe internet
  • Corvette-ul cu 2.512 kilometri la bord
Distribuie pe Facebook

Asamblat in urma cu circa 36 de ani, respectivul automobil se remarca, la nivelul departamentului exterior, in special prin farurile escamotabile, pe cand meniul de la interior culmineaza cu ceasurile de bord digitale.

Un Corvette cu doar 2.512 kilometri parcursi in total, din 1987 si pana la momentul de fata, a pornit de curand - chiar pe parcursul zilelor acestea, in cautarea unui nou posesor. Nota de plata nu reprezinta, in mod surprinzator, decat un mare mister si o necunoscuta de proportii - actualul proprietar preferand sa precizeze in anuntul publicat pe un site de specialitate ca viitorul cumparator va putea experimenta si o motorizare aspirata in opt cilindri, cu capacitatea de 5.7 litri, plus 240 de cai putere.

Corvette cu 2.512 kilometri la bord

Corvette cu 2.512 kilometri la bord

Finisat, la exterior, intr-o nuanta clasica de negru, urmatorul exemplar dispune - de cealalta parte a portierelor, la nivelul departamentului interior, si de o tapiterie din piele de culoarea grafitului, dar si de o instalatie audio semnata Delco-Bose.

Inutil de mentionat, din peisaj nu lipsesc - ba dimpotriva, nici farurile escamotabile, jantele cu diametrul de 16 inch, tractiunea spate, aerul conditionat, cutia automata cu patru rapoarte in dotare, ceasurile de bord digitale. Un alt element principal de atractie consta in plafonul detasabil, lista detaliilor demne de enumerat cuprinzand inclusiv scaune sport - cu reglare electrica pe partea soferului, suspensie echipata cu bare stabilizatoare, plus un sistem de franare cu discuri pentru ambele punti.

Corvette cu 2.512 kilometri la bord

Corvette cu 2.512 kilometri la bord

Corvette cu 2.512 kilometri la bord

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (153) Poze Corvette cu 2.512 kilometri la bord
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 10 Ianuarie 2023