Scos din capsula timpului si pus la vanzare pe internet: Viper-ul RT/10 cu 6.009 kilometri la bord

Scos din capsula timpului si pus la vanzare pe internet: Viper-ul RT/10 cu 6.009 kilometri la bord
  • Scos din capsula timpului si pus la vanzare pe internet
  • Viper-ul RT/10 cu 6.009 kilometri la bord
Distribuie pe Facebook

Finisat, la exterior, intr-o nuanta inchisa de albastru, respectivul vehicul se remarca, la nivelul departamentului interior, atat prin scaunele sport, cu tetiere incorporate, cat si prin tapiteria din piele de culoare neagra.

Un Viper RT/10 cu numai 6.009 kilometri parcursi de-a lungul ultimilor 22 de ani, din 2001 si pana la momentul de fata, a pornit recent - chiar pe parcursul acestor zile - in cautarea unui nou proprietar. Disponibil in schimbul unei sume necunoscute de bani, modelul in cauza isi va intampina potentialii cumparatori alaturi de un motor cu zece cilindri in V si o capacitate de 8.0 litri - pe benzina - conceput special pentru a livra rotilor de pe puntea spate undeva in jurul a 450 de cai putere.

Viper RT/10 cu 6.009 kilometri la bord

Viper RT/10 cu 6.009 kilometri la bord

Finisat, la exterior, intr-o inchisa de albastru, automobilul cu pricina - echipat cu un plafon detasabil din material textil si jante din aliaj cu un diametru de 18 inch - vine de cealalta parte a portierelor, la nivelul departamentului interior, cu scaune sport, cu tetiere incorporate, tapiterie din piele de culoare neagra, CD player Alpine.

Pachetul specific autoturismului mentionat anterior continua - deloc surprinzator - cu un volan caracterizat de un design cu trei spite si o evacuare dubla, acelasi Viper R/T10 urmand sa puna la dispozitia noului sau posesor inclusiv o cutie manuala cu sase trepte. Lista atractiilor principale mai cuprinde - daca mai trebuia precizat - si proiectoare de ceata, suspensie independenta, un diferential cu alunecare limitata, instalatie de AC, sistem de franare dotat cu discuri pe ambele punti.

Viper RT/10 cu 6.009 kilometri la bord

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (95) Poze Viper RT/10 cu 6.009 kilometri la bord
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 7 Iulie 2023