Se face in SERIE! Cum arata Nissan GT-R50, japoneza care costa 1 milion de euro NET

Se face in SERIE! Cum arata Nissan GT-R50, japoneza care costa 1 milion de euro NET
  • Nissan lanseaza versiunea de serie a conceptului GT-R50 by Italdesign
  • Productia va fi limitata la numai 50 de exemplare, spun japonezii
  • Suma neta de achitat a fost stabilita la aproape un milion de euro
Distribuie pe Facebook

Nissan a pus capat tuturor speculatiilor la sfarsitul acestei saptamani, cand a dezvaluit ca va baga in productie conceptul realizat impreuna cu specialistii celebrei case italiene de design Italdesign.

Trecerea a 50 de ani de cand Nissan a folosit pentru prima data denumirea de GT-R pe o masina de-a sa i-a facut pe oficialii companiei japoneze sa lanseze un concept special care sa celebreze acest eveniment istoric, de mare importanta. La realizarea noului GT-R50 au participat si italienii de la Italdesign care, la randul lor, au celebrat in 2018 cincii decenii de existenta si excelenta.

Dezvelit pentru prima oara in fata publicului larg in urma cu doar cateva luni, fructul colaborarii dintre cele doua mari nume ale industriei auto va primi si o versiune de serie, potrivit unor informatii publicate in cursul zilei de astazi. Productia va fi insa limitata la numai 50 de exemplare, astfel ca potentialii clienti nu au foarte mult timp sa stea pe ganduri, ci trebuie sa actioneze instant.

Ce este drept, multi s-ar putea razgandi la auzul pretului de achizitie. Nissan spune in propriul comunicat de presa ca noul GT-R50 by Italdesign va ajunge la vanzare la un pret de 990.000 de euro - sau, daca vrei, undeva in jurul a 1.125 de milioane de dolari la cursul zilei de astazi, iar aceasta inainte de TVA si alte taxe pe care le percepe statul in care conceptul japonez va fi inmatriculat.

Asa cum precizam si la momentul prezentarii sale oficiale, fructul colaborarii dintre cele doua mari nume ale industriei auto are la baza versiunea GT-R Nismo si vine cu o caroserie complet noua, realizata in mare parte manual. Modificarile continua la nivel de interior, in timp ce propulsorul cu sase cilindri in V, doua turbine si capacitatea de 3.8 litri a fost imbunatatit pentru o putere de 720 CP.

Nissan GT-R50 de serie

Nissan GT-R50 de serie

Nissan GT-R50 de serie

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Nissan GT-R50 de serie
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 7 Decembrie 2018