Si-a luat Ferrari unicat, dar nu l-a scos deloc in lume. Acum il vinde pe internet

Si-a luat Ferrari unicat, dar nu l-a scos deloc in lume. Acum il vinde pe internet
  • Singurul Ferrari SP30 din lume e de vanzare
  • Automobilul italian are doar 103 km la bord
  • Pretul exact ramane pentru moment un mister
Distribuie pe Facebook

SP30, una dintre numeroasele masinile-unicat produse de Ferrari, este de vanzare in Texas, SUA. Cu doar 103 kilometri la bord.

Imagineaza-ti, chiar si numai pentru un singur moment, ca te numeri printre cei mai bogati oameni ai planetei. Esti o mare celebritate in industria petrochimica, iar averea ta a depasit cu mult limitele bunului simt.

Asemenea lucruri se aplica perfect in cazul antreprenorului Cheerag Arya, care si-a comandat in anul 2012 un unicat marca Ferrari. Astazi, respectivul automobil se vinde in Texas, cel mai probabil pentru o suma cu sapte cifre.

Ferrari SP30

Ferrari SP30

Ferrari SP30

Dar elementul-surpriza, la care nimeni nu s-ar fi putut gandi, abia acum soseste. Chiar daca si-a cumparat masina visurilor sale, indianul nu s-a prea bucurat de ea, ceasurile de bord indicand doar 103 km parcursi.

Cat despre ceea ce inseamna cu adevarat acest SP30, ei bine... chiar daca aduce cu un Ferrari F12berlinetta, automobilul in cauza este - de fapt - un 599 Fiorano. Cu motor in 12 cilindri si 620 CP, daca nu s-a intervenit sub capota.

Ne dam seama imediat dupa interior, unde modificarile radicale au fost pastrate la un nivel minim. O situatie diametral opusa fata de ce s-a intamplat la exterior, unde anumite detalii provin inclusiv de la 599XX.

La final, daca mai era nevoie de precizat, anuntul de vanzare mai vorbeste si despre o vopsea in conditii excelente, o cabina fara cusur si, nu in ultimul rand, despre o masina tinuta in garaj si intretinuta meticulos. Chestii aparent normale pentru un unicat marca Ferrari, asa cum este cazul acestui SP30.

Ferrari SP30

Ferrari SP30

Ferrari SP30

Ferrari SP30

Ferrari SP30

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze Ferrari SP30
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 3 Septembrie 2018