Skoda a publicat acum primele imagini si detalii oficiale. Noua masina a cehilor are 245 de cai sub capota si 4x4 in standard. Cat costa in Romania

Skoda a publicat acum primele imagini si detalii oficiale. Noua masina a cehilor are 245 de cai sub capota si 4x4 in standard. Cat costa in Romania
  • Skoda a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Noua masina a cehilor are 245 de cai sub capota si 4x4 in standard
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la zero la 100 de kilometri pe ora dureaza numai 6.5 secunde. Suna bine, nu-i asa?

Skoda Kodiaq RS - Galerie foto

Skoda Kodiaq RS - Galerie foto

Skoda Kodiaq RS - Galerie foto

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de-un an, inca din prima parte a primaverii trecute, cea mai recenta iteratie a celebrei game disponibile sub numele de Skoda Kodiaq se vinde - zilele acestea, in multiple versiuni si configuratii. Printre numeroasele optiuni puse de cehi la dispozitia clientilor se regaseste, presupunand ca mai era cumva nevoie de o asemenea mentiune, si o varianta comercializata sub denumirea de Kodiaq RS, respectiva savoare bucurandu-se de serviciile unui motor turbo cu patru cilindri in linie, plus o capacitate de 2.0 litri, pe benzina. Livrat alaturi de o transmisie DCT cu sapte rapoarte, propulsorul in cauza ofera o putere de 245 CP - indeajuns pentru ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora sa isi gaseasca rezolvarea, cu pedala de acceleratia la podea, intr-un timp de doar 7.0 secunde, potrivit primelor informatii si detalii oficiale.

Acompaniata de o nota de plata care porneste, in Romania, de la o suma de 47.645 de euro, reteta cu pricina cuprinde inclusiv o pereche de spoilere agresiv stilizate si un set de praguri proeminente, lista atractiilor principale continuand cu jante de 20 de inch, faruri cu matrice de LED-uri si suspensie DCC. Nu lipsesc insa din peisaj, se precizeaza in cadrul configuratorului de pe site-ul distribuitorului local, nici senzorii de parcare fata si spate, viitorii cumparatori urmand sa primeasca in standard, fara costuri suplimentare, si un sistem de tractiune integrala, ceasuri de bord digitale, o instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii, pe doua zone, stopuri TOP LED, un display central cu diagonala de opt inch, opt boxe, lumini ambientale, geamuri cu actionare electrica, pornire de la buton, scaune incalzite, o bancheta cu spatar rabatabil, cruise control adaptiv, volan sport, cu padele.

Skoda Kodiaq RS - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (32) Poze Skoda Kodiaq RS - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 8 Decembrie 2022