Spionat: Ferrari pregateste succesorul modelului 599 GTB Fiorano

Spionat: Ferrari pregateste succesorul modelului 599 GTB Fiorano
Dupa inlocuirea modelului 612 Scaglietti cu recent-lansatul FF, italienii de la Ferrari pregatesc acum succesorul supercarului 599 GTB Fiorano. Cunoscut sub numele de cod F152, noul model al constructorului din Maranello va debuta cel mai probabil in cursul anului viitor.
Distribuie pe Facebook

Italienii de la Ferrari lucreaza in secret la noi modele, pe lista constructorului din Maranello aflandu-se si succesorul supercarului 599 GTB Fiorano. Cunoscut sub numele de cod F152, viitorul model a fost surprins sub forma unui test mule, ce adopta caroseria extremului 599 GTO si farurile roadsterului California. In cazul in care nu te-ai prins insa despre ce e vorba, tinem sa precizam ca succesorul supercarului 599 GTB Fiorano nu va arata in nici un caz ca in aceste fotografii spion.

Spionat: Ferrari pregateste succesorul modelului 599 GTB Fiorano

Desi la acest moment informatiile oficiale lipsesc cu desavarsire, se pare ca viitorul F152 va fi mai usor, mai puternic si, nu in ultimul rand, mai rapid in comparatie cu modelului pe care il inlocuieste. Mai exact, ultimele zvonuri sosite chiar din Maranello arata ca succesorul lui 599 GTB Fiorano va fi propulsat de acelasi V12 de 6.3 litri precum recent-lansatul FF, cu mentiunea ca propulsorul acestuia va fi modificat pentru a livra undeva in jurul a nu mai putin de 700 cai putere.

Spionat: Ferrari pregateste succesorul modelului 599 GTB Fiorano

Mai mult de atat, viitorul Ferrari F152 se va bucura si de numeroase componente realizate din aluminiu sau fibra de carbon, componente ce vor duce la pastrarea unei greutatii reduse - cel putin in comparatie cu actualul 599 GTB. De asemenea, din lista cu bunatati nu vor lipsi nici sistemul de tractiune spate sau transmisia in sapte trepte cu dublu ambreiaj, noul supercar al constructorului din Maranello anuntandu-se astfel un adevarat cosmar pentru recent-lansatul Lamborghini Aventador LP700-4.

Spionat: Ferrari pregateste succesorul modelului 599 GTB Fiorano Spionat: Ferrari pregateste succesorul modelului 599 GTB Fiorano

Desi data debutului oficial ramane momentan un mister, italienii de la Ferrari ar putea dezvalui succesorul modelului 599 GTB Fiorano chiar anul viitor.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Ferrari F152 - Poze Spion
mai multe