Toata lumea a iesit din case sa vada "minunea". Cum i-a fost livrata masina pe care a platit 500.000 de dolari

Toata lumea a iesit din case sa vada "minunea". Cum i-a fost livrata masina pe care a platit 500.000 de dolari
  • Ford a lansat de curand un nou GT
  • Automobilul costa 500.000 de dolari
  • Livrarea este pe masura
Distribuie pe Facebook

Sportiva americana cu motor V6 de 3.5 litri si peste 600 de cai putere este insotita la destinatie de un expert al companiei, care instruieste clientul cu privire la "bunatatile" ce il asteapta.

Anuntata la inceputul anului 2015, cea mai recenta generatie a sportivei Ford GT a reusit sa creeze o adevarata isterie printre fanii automobilelelor de inalta performanta.

Mii de clienti s-au batut pentru sansa de a pune mana pe un exemplar al masinii americane cu motor V6 de 3.5 litri si peste 600 de cai putere, insa numai 1.000 de unitati vor fi asamblate in total.

Iar aceasta abia dupa ce oficialii companiei de peste Ocean au luat decizia de a dubla productia anuntata initial.

Revenind, cea mai recenta generatie a sportivei Ford GT este o nebunie de masina; din toate punctele de vedere si nu doar prin prisma performantelor motorului V6 de 3.5 litri si peste 600 de cai putere.

De fapt, in industria auto exista si propulsoare mai interesante decat acesta, insa nu multe sunt masinile care se pot lauda cu un exterior la fel de nebun, de exemplu.

Extrem de interesant si, totodata, special este si modul in care se face livrarea automobilului de origine americana.

Cea mai recenta generatie a sportivei Ford GT este insotita la destinatie de un expert al companiei, care instruieste cumparatorul cu privire la "bunatatile" ce il asteapta.

Vorbim despre o experienta unica, insa asa ar si trebui sa se intample atunci cand platesti 500.000 de dolari pe masina unui producator de volum, care comercializeaza produse precum Fiesta, Focus sau F-150.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 16 Mai 2018