Top 3 cele mai ieftine coupe-uri cu patru usi care se vand acum, in Romania. Plus ce ofera fiecare model in parte

Top 3 cele mai ieftine coupe-uri cu patru usi care se vand acum, in Romania. Plus ce ofera fiecare model in parte
Top 3 cele mai ieftine coupe-uri cu patru usi care se vand acum, in Romania. Plus ce ofera fiecare model in parte.
Distribuie pe Facebook

Hyundai i30 Fastback

Disponibil la preturi incepand de la doar 21.564 de euro, cel mai recent Hyundai i30 Fastback pune la dispozitia cumparatorilor - in varianta de baza, un motor turbo cu patru cilindri in linie si o capacitate de 1.482 de centimetri cubi, pe benzina. Acesta lucreaza alaturi de o transmisie manuala cu sase rapoarte si un sistem mild-hybrid la 48 de volti pentru a livra rotilor de pe puntea fata - dupa cum se mentioneaza in cadrul fisei cu specificatii de ordin tehnic, undeva in jurul a 160 de cai putere.

Pachetul caracteristic versiunii precizate anterior continua - prin urmare, atat cu un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora, cu acceleratia la podea, in aproximativ 8.6 secunde, cat si cu o viteza de top de 210 kilometri pe ora sau un consum mediu de carburant de circa 6.5 litri la 100 de kilometri. Din meniu nu lipsesc, mai mult ori mai putin surprinzator, nici luminile de zi cu tehnologie LED, jantele din aliaj - cu un diametru de 16 inch, senzorii de parcare spate, instalatia de climatizare cu reglare automata a temperaturii, toate oferite fara costuri suplimentare.

Citroen C4 X

Pe piata din Romania, primul Citroen C4 X din istorie ofera - in schimbul unei sume minime de 22.200 de euro, un propulsor I3 turbo de 1.2 litri, pe benzina. Insotit de o cutie manuala cu sase trepte de viteza - dupa cate se precizeaza si in cadrul fisei cu caracteristici de ordin tehnic, acesta livreaza numai 100 CP rotilor fata.

In consecinta, primii 100 km/h vin dupa 11.6 secunde, viteza maxima nu depaseste pragul de 184 km/h - pe cand consumul mediu de carburant este de 5.4 litri la 100 km, se mai specifica in cadrul documentului mentionat anterior. Cat despre lista cu dotari standard, printre echipamentele demne de enumerat se regasesc lumini de zi cu LED, jante pe 18" - din otel, senzori de parcare spate, climatizare automata.

Peugeot 408

Oferit la preturi care pornesc de la suma de 31.600 de euro, primul Peugeot 408 din istorie isi intampina clientii - in configuratia de baza, in compania unui motor turbo cu numai trei cilindri in linie si o capacitate de 1.199 de centimetri cubi, pe benzina. Asociat unei cutii automate cu opt rapoarte - dupa cum se mentioneaza in cadrul fisei cu specificatii de ordin tehnic, acesta va livra rotilor de pe puntea fata nici mai mult, nici mai putin de 130 de cai putere.

Astfel, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi - cu pedala de acceleratie la podea, rezolvarea intr-un interval de circa 11.5 secunde, in timp ce viteza de top este de 210 kilometri pe ora. Aceeasi optiune entry-level se va mai putea lauda - de asemenea, si un consum mediu de carburant de aproximativ 6.1 litri la 100 de kilometri, cu precizarea ca din peisaj nu lipsesc, printre altele, nici farurile cu tehnologie LED, nici jantele din aliaj, cu un diametru de 17 inch, senzorii de parcare spate, camera video pentru mersul cu spatele, climatizare automata.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 18 Martie 2024