Trebuia sa se bata cu S-Class, dar pentru multi e o necunoscuta. Limuzina din 2008 are scaune individuale si motor V8

  • Aceasta limuzina Daimler Super Eight a fost scoasa de curand la vanzare
  • Respectiva masina de lux vine cu un motor de aproape 400 CP sub capota
  • Nota de plata a exemplarului din 2008 a fost fixata la 37.500 de euro
Distribuie pe Facebook

Echiparea masinii de lux continua cu o tapiterie din piele de culoare neagra, doua masute retractabile pentru ocupantii locurilor spate, plus numeroase ornamente din lemn masiv.

Construita pe platforma generatiei anterioare a modelului Jaguar XJ, aceasta limuzina Daimler Super Eight gazduieste in compartimentul motor o unitate cu opt cilindri in V si compresor mecanic, capabila sa dezvolte aproape 400 CP. Asa cum era de asteptat, motorizarea de 4.2 litri lucreaza alaturi de o cutie automata insa sase rapoarte, care livreaza intreaga putere exclusiv puntii spate.

O acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar cinci secunde este mai mult decat probabila, insa nu neaparat performantele in linie dreapta reprezinta punctul forte al respectivei masini de lux.

Proiectata pentru a concura impotriva unor automobile precum Audi A8, BMW Seria 7 sau Mercedes S-Class, aceasta limuzina Daimler Super Eight impresioneaza in special prin elementele si echipamentele din dotare. Vorbim, mai precis, despre insertii de piele fina, accente de lemn masiv, plus scaune individuale si masute retractabile pentru ocupantii locurilor spate, printre multe altele.

Inmatriculata pentru prima oara in cursul anului 2008, respectiva masina de lux se mai poate lauda cu un rulaj de doar 105.000 de kilometri, astfel ca si pretul de vanzare e pe masura: 37.500 de euro.

Daimler Super Eight de vanzare

Daimler Super Eight de vanzare

Daimler Super Eight de vanzare

Daimler Super Eight de vanzare

Daimler Super Eight de vanzare

Daimler Super Eight de vanzare

Daimler Super Eight de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (30) Poze Daimler Super Eight de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 5 Iulie 2019