Trei masini care au reusit sa impresioneze o lume intreaga cu performantele lor, dar sunt vandute de companii la care nu s-ar fi asteptat absolut nimeni

Trei masini care au reusit sa impresioneze o lume intreaga cu performantele lor, dar sunt vandute de companii la care nu s-ar fi asteptat absolut nimeni
Trei masini care au reusit sa impresioneze o lume intreaga cu performantele lor, dar sunt vandute de companii la care nu s-ar fi asteptat absolut nimeni.
Distribuie pe Facebook

Hyundai Ioniq 5 N

Un Hyundai care accelereaza de la 0 la 100 km/h mai repede decat un Lamborghini Gallardo? Nu este niciun fel de gluma sau exagerare: disponibil alaturi de un sistem de propulsie format din doua motoare electrice si 650 de cai putere, primul Ioniq 5 N reuseste sa incheie misiunea anterior mentionata in doar 3.4 secunde.

Disponibil la preturi incepand de la aproape 75.000 de euro, acelasi model cu cinci portiere se mai poate lauda, de asemenea, si cu o viteza de top de 260 de kilometri pe ora. Mai mare decat in cazul multor BMW-uri M3 / M5 ai caror clienti s-au zgarcit si au ales sa nu plateasca in plus pentru pachetul optional M Driver.

Kia EV6 GT

Inrudit cu Hyundai Ioniq 5 N, noul Kia EV6 GT beneficiaza de o configuratie similara celui dintai, marea diferenta constand in puterea livrata rotilor de pe ambele punti, de 585 de cai in cazul celui din urma. Asa se face ca si sprintul de la zero la 100 de kilometri pe ora dureaza, de aceasta data, 3.6 secunde...

... suficient totusi pentru ca soferul unui Porsche 997 Turbo sa se declare invins de autoturismul comercializat la preturi care pornesc de la o suma de 72.990 de euro. Viteza de top ramane, in schimb, neschimbata, daca e ne intoarcem la comparatia cu Hyundai Ioniq 5 N: 260 km/h, desigur.

Smart #3 Brabus

Cunoscut pentru automobilele sale indeajuns de mici pentru a fi rasfatate cu fel si fel de diminutive simpatice, Smart a suferit o transformare radicala odata intrat pe mainile celor de la Geely. Un exemplu concret in acest sens il reprezinta noul Smart #3 Brabus, un SUV cu alura de Coupe si performante de supercar.

Disponibil in schimbul unei sume minime de aproximativ 51.000 de euro, modelul in cauza dispune, la randul sau, un sistem de propulsie compus din doua motoare electrice, insa cu 428 CP. Chiar si asa, ecuatia 0 - 100 de kilometri pe ora isi gaseste rezolvarea, important de precizat, in numai 3.7 secunde.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 20 Martie 2024