Tu stiai: Ce masina conduce seful Bugatti?

Tu stiai: Ce masina conduce seful Bugatti?
  • Ce masina conduce seful companiei Bugati?
  • Raspunsul la aceasta intrebare il aflam chiar din randurile urmatoare
Distribuie pe Facebook

Ce masina conduce seful companiei Bugati? Raspunsul la aceasta intrebare il aflam chiar din randurile urmatoare.

Intr-un interviu acordat publicatiei Autocar, in care a discutat despre planurile de viitor ale companiei pe care o conduce, in speta Bugatti, Stephan Winkelmann a dezvaluit ca detine un Porsche Panamera Sport Turismo.

Germanul nu a fost insa intrebat si nici nu a oferite de buna voie informatii cu privire la motorizarea propriului exemplar, primul break al producatorului din Stuttgart venind cu pana la 680 de cai putere sub capota.

Acelasi Stephan Winkelmann a precizat, in schimb, ca isi schimba masina in fiecare an, conduce frecvent Bugatti-uri si i-ar placea un RS - deloc surprinzator tinand cont ca, anterior, a fost seful diviziei sport de la Audi.

Cat despre viitorul producatorului din Molsheim, germanul a declarat ca inginerii companiei lucreaza chiar in acest moment la o noua varianta speciala a actualului Chiron, care sa ofere performante extreme pe circuit.

Seful Bugatti, Stephan Winkelmann, a tinut sa aminteasca, cu ocazia interviului acordat publicatiei Autocar, ca livrarile versiunii Divo, al carei pret se ridica la cinci milioane de euro, vor demara in cursul anului curent.

2019 a fost un an aglomerat pentru producatorul din Molsheim, serial reusitelor culminand cu atingerea unui viteze de peste 300 mph la bordul unui Chiron special modificat, metamorfozat ulterior in masina de serie (foto).

Bugatti Chiron Super Sport 300+

Bugatti Chiron Super Sport 300+

Bugatti Chiron Super Sport 300+

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Bugatti Chiron Super Sport 300+
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 20 Ianuarie 2020