Tuning Mercedes: GSC e pe cale sa dea nastere celui mai puternic S-Class din lume

Tuning Mercedes: GSC e pe cale sa dea nastere celui mai puternic S-Class din lume
  • German Special Customs modifica noul Mercedes S63 AMG
  • Tunerul german creste puterea maxima pana la 850 CP
  • Pachetul de tuning incluse si imbunatatiri vizuale
Distribuie pe Facebook

Dezvaluit in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt de-acum doua saptamani, noul BRABUS 850 6.0 Biturbo 'iBusiness' nu va mai ramane pentru mult timp cel mai puternic Mercedes S-Class W222 din lume. Nu de alta, dar impresionanta creatie a celebrei companii germane de tuning va fi obligata sa-si imparta acest titlu cu un viitor proiect de tuning dezvoltat de specialistii GSC (German Special Customs).

Germanii de la GSC sunt pe cale s-o faca lata din nou. Dupa ce-au impresionat intreaga planeta cu al lor Mercedes CLS63 AMG capabil sa accelereze pana la 350 kilometri pe ora, specialistii companiei germane de tuning merg acum mai departe si se pregatesc sa dea nastere celui mai puternic Mercedes S-Class W222 din lume. Automobilul in cauza va avea la baza ultima generatie a super-limuzinei Mercedes S63 AMG si va ascunde sub capota un propulsor V8 twin-turbo capabil sa livreze celui aflat la volan nici mai mult, nici mai putin decat 850 cai putere - la fel precum recent lansatul BRABUS 850 6.0 Biturbo 'iBusiness'.

Si asta nu e tot. Pe langa cresterea uriasa de putere, viitorul proiect al tunerului German Special Customs va mai iesi in evidenta si prin plusul considerabil de agresivitate de la nivel vizual. Mai exact, spre deosebire de versiunea standard, noul Mercedes S63 AMG de la GSC se va remarca printr-o parte frontala complet restilizata, ce aduce numeroase prize de aer aditionale - prize de aer impanzite atat la nivelul spoilerului, cat si la nivelul capotei motorului.

Mercedes S63 AMG by GSC

De asemenea, modificari dintre cele mai radicale au fost operate si la nivelul spoilerului spate, super-limuzina constructorului din Stuttgart venind aici, din nou, cu prize de aer aditionale, cu un difuzor supradimensionat si, nu in ultimul rand, cu un eleron subtil pentru portbagaj.Alte detalii remarcabile includ lumini de zi, inzestrate cu tehnologia LED, pentru spoilerul fata, praguri laterale cu aspect dinamic si jante din aliaj cu dimensiuni generoase, de pana la 21 inci, oferite in compania unei suspensii mai joase cu cateva zeci de milimetri.

Din pacate, informatiile sau fotografiile care sa prezinte interiorul noului Mercedes S63 AMG de la GSC lipsesc cu desavarsire la acest moment, insa nu ar fi de mirare ca si aici sa ne intalnim cu cateva imbunatatiri.

Mercedes S63 AMG by GSC

Distribuie pe Facebook
mai multe