Uita de BMW X5! Mercedes prezinta oficial noul GLE 63 S cu motor V8 de 634 CP si 0 - 100 km/h in doar 3.9 secunde

Uita de BMW X5! Mercedes prezinta oficial noul GLE 63 S cu motor V8 de 634 CP si 0 - 100 km/h in doar 3.9 secunde
  • Uita de BMW X5!
  • Mercedes prezinta oficial noul GLE 63 S cu motor V8 de 634 CP si 0 - 100 km/h in doar 3.9 secunde
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la circa 160.650 de euro. Conform configuratorului aflat pe site-ul importatorului local.

Dezvelita publicului larg in urma cu mai bine de sapte saptamani si jumatate, inca din prima parte a lunii lui februarie, cea mai recenta iteratie a popularei familii pe care Mercedes o comercializeaza sub denumirea de GLE isi intampina clientii, in aceste zile, intr-un numar considerabil de variante si - totodata, configuratii. Printre multiplele optiuni puse la dispozitia cumparatorilor se regaseste, oarecum inutil de mentionat, si o versiune de inalta performanta disponibila sub indicativul AMG GLE 63 S 4Matic+, impresionantul SUV bucurandu-se de serviciile unui motorizari cu opt cilindri in V si o capacitate de 3.982 de centimetri cubi - insotita de doua turbine de dimensiuni generoase pentru o putere de 612 CP, potrivit unui comunicat oficial de presa.

Mercedes GLE Facelift

Unitatii biturbo de patru litri, pe benzina, i se alatura un sistem mild-hybrid la 48 de volti - sinonim cu aproximativ 22 CP, fisa cu specificatii de ordin tehnic continuand, mai mult ori mai putin surprinzator, cu o transmisie automata in noua rapoarte, ce lucreaza impreuna cu rotile de pe ambele punti pentru a rezolva eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de doar 3.9 secunde. Cu pedala de acceleratie la podea, acul vitezometrului urca pana la o viteza de top limitata la 280 de kiloometri pe ora, pe cand consumul mediu de carburant variaza - daca mai era cumva necesara o astfel de precizare, intre 12.4 si 12.8 litri la 100 de kilometri, valori caracteristice unor emisii de CO2 de 282 - 291 grame pe kilometru.

Comercializata si pe piata din Romania - la preturi incepand de la 160.650 de euro, cea mai recenta iteratie a super modelului Mercedes-AMG GLE 63 S 4Matic+ se mai lauda si cu o pereche de spoilere agresiv stilizate, dar si cu praguri proeminente, cu un set de jante supradimensionate, de pana la 22 de inch. Din peisaj nu lipsesc - ba dimpotriva, am putea spune si nu am exagera cu nimic, nici suspensia adaptiva, pe aer, discurile de franare carbon carbon-ceramice, scaunele sport multifunctionale, cu actionare electrica, incalzire, ventilatie si masaj, instrumentele de bord digitale, tapiteria realizata din piele Nappa, ornamentele confectionate din fibra de carbon, instalatia audio de inalta fidelitate, acompaniata de boxe de la Burmester, luminile ambientale.

Mercedes GLE Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (46) Poze Mercedes GLE Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 20 Martie 2023