Uita de Lamborghini Urus! Porsche prezinta oficial noul Cayenne Turbo E-Hybrid cu motor de 739 CP si 950 Nm

Uita de Lamborghini Urus! Porsche prezinta oficial noul Cayenne Turbo E-Hybrid cu motor de 739 CP si 950 Nm
  • Uita de Lamborghini Urus!
  • Porsche prezinta oficial noul Cayenne Turbo E-Hybrid cu motor de 739 CP si 950 Nm
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 3.7 secunde. Potrivit primelor informatii si detalii date publicitatii.

Dezvelita intregii planete acum mai bine de 18 saptamani si jumatate, inca din ultima parte a lunii aprilie, cea de-a treia generatie a faimosului Porsche Cayenne isi intampina cumparatorii - zilele acestea, in nenumarate savori si configuratii. Printre multiplele optiuni puse de nemti la dispozitia clientilor se regaseste - mai nou, si un model comercializat sub indicativul Turbo E-Hybrid, respectiva masina combinand o unitate V8 twin-turbo de patru litri, pe benzina, cu un motor electric alimentat de o baterie litiu-ion de 25.9 kWh pentru un total sinonim cu 759 de cai putere si 950 de Newton-Metri.

Porsche Cayenne Turbo E-Hybrid

O transmisie automata cu opt rapoarte si un sistem avansat de tractiune integrala completeaza - conform unui comunicat de presa, fisa cu specificatii de ordin tehnic, astfel ca eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora reuseste sa isi gaseasca rezolvarea intr-un timp de numai 3.7 secunde. Cu acceleratia la podea, acul vitezometrului urca pana la o viteza de top de aproximativ 295 km/h, pe cand consumul mediu de carburant se invarte - multumita unei autonomii de pana la 73 de kilometri, caracteristica modului de rulare EV, in jurul unei valori de doar 1.7 litri la 100 de kilometri.

Disponibila atat intr-o versiune traditionala, cat si intr-o aroma cu plafon de Coupe, la preturi care pornesc de la 176.324 de euro, daca vine vorba cumva despre piata din Germania, aceeasi extrema varianta pe nume Porsche Cayenne Turbo E-Hybrid a mai pregatit si o suspensie adaptiva - pe aer. Din peisaj nu lipsesc insa, mai mult ori mai putin surprinzator, de la caz la caz si de la persoana la persoana, nici jantele cu un diametru de 22 de inch - realizate din aliaj usor, farurile cu tehnologie HD Matrix LED, tapiteria confectionata din piele partial perforata sau instalatia audio cu 21 de boxe si 1.455 W.

Porsche Cayenne Turbo E-Hybrid

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Porsche Cayenne Turbo E-Hybrid
mai multe