Un BMW M5 E39 detinut de Paul Walker a fost scos la vanzare

Un BMW M5 E39 detinut de Paul Walker a fost scos la vanzare
  • Un BMW M5 E39 detinut de Paul Walker si Roger Rodas este acum disponibil la vanzare
  • Fabricat in anul 2000, automobilul german a parcurs un total de 82.478 kilometri
  • Exemplarul cu pricina se bucura, printre altele, si de faruri cu xenon, plus navigatie
Distribuie pe Facebook

Vesti bune pentru fanii lui Paul Walker. Unul dintre numeroasele automobile detinute de regretatul american - un BMW M5 E39, mai exact - este acum disponibil la vanzare prin intermediul site-ului de licitatii eBay.

Pasiunea lui Paul Walker pentru lumea auto nu mai reprezinta deja nici un mister pentru nimeni, regretatul actor american adunand de-a lungul timpului, alaturi de prietenul si partenerul sau de afaceri Roger Rodas, numeroase modele de masini. Printre acestea se numara si un BMW M5 E39 fabricat in urma cu aproximativ un deceniu si jumatate, in anul 2000.

Exemplarul cu pricina a fost cumparat de catre actualul sau proprietar in 2011 si este acum disponibil la vanzare prin intermediul site-ului eBay. In mod surprinzator, licitatia nu a adunat pana acum decat doua oferte, cea mai mare dintre acestea "venind" cu pretul de 19.600 de dolari. Si asta in ciuda faptului ca autoturismul in cauza a parcurs numai 82.478 kilometri, un alt punct forte de-al sau fiind reprezentat de numarul generos al dotarilor standard, viitorul cumparator primind printre altele si tapiterie din piele, scaune electrice incalzite, plus sistem de navigatie cu format 16:9.

Cat despre departamentul tehnic, reamintim ca modelul BMW M5 E39 - prezentat in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Geneva din 1998, se poate lauda cu o unitate aspirata cu opt cilindri in V si capacitate de cinci litri, numai bun pentru a pune la dispozitia celui aflat la volan undeva in jurul a 400 de cai putere. Nu lipseau de pe lista cu specificatii tehnice nici transmisia manuala cu sase rapoarte, sistemul de tractiune spate sau diferentialul blocant pentru imbunatatirea aderentei, toate aceste detalii contribuind la rezolvarea ecuatiei 0 - 100 km/h in fix 5.3 secunde.

Un alt automobil detinut de Paul Walker a fost scos la vanzare, tot prin intermediul site-ului de licitatii eBay, la mijlocul lunii trecute. Modelul in cauza, un Audi RS6 Avant importat din Japonia in vara lui 2003, ii apartinuse regretatului actor american tot pana in anul 2011.

BMW M5 E39 - Paul Walker

BMW M5 E39 - Paul Walker

BMW M5 E39 - Paul Walker

BMW M5 E39 - Paul Walker

BMW M5 E39 - Paul Walker

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze BMW M5 E39 - Paul Walker
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 17 Iunie 2014