Un Ferrari Spider e de vanzare la Timisoara cu numai 23.000 de Euro. Care e secretul?

  • 23.500 Euro e pretul
  • Nu se stie ce motor are sub capota
  • Anul de fabricatie este 2002
Distribuie pe Facebook

Cosmin din Timisoara vinde un Ferrari decapotabil. De fapt, nu prea este Ferrari, ci o replica de 360 Spider. La un pret destul de accesibil. Sau este unul foarte mare???

Se ia o masina din 2002, model necunoscut de noi, dupa care se transforma intr-o replica de Ferrari. Se pun niste jante aftermarket destul de urate, o evacuare dubla de zici ca este Ursulet tuningarit in mediul rural, si asa se naste Ferrari-ul saracului. Poate ca dedesubt este un Pontiac Fieri, poate ca este o Mazda MX-5 sau un Fiat Barchetta, acest lucru conteaza mai putin. Conteaza ca masina a devenit un Ferrari-Wannabe.

Ferrari replica la Timisoara

Doar ca Ferrari fara aer conditionat nu prea am vazut. Si aceasta replica nu are asa ceva. Are insa piele, xenon, geamuri, volan si faruri. Si o prelata pe post de acoperis destul de nereusita, care insa te protejeaza de ploaie. In rest, elemente care par a fi de Ferrari 360, culoarea care trebuie, iar sub capota... un motor secret. Cu siguranta insa nu este V8-ul original, ci mai degraba un motoras cu 4 pistoane care ofera cam 115 cp.

Ferrari replica la TimisoaraFerrari replica la Timisoara

Pretul? Numai 23.500 de Euro. Un pret cu care nu ai putea cumpara un Ferrari original, poate doar un model de Ferrari Mondial, destul de obosit, din afara. La acesti bani ai doua variante: ori iti iei o replica aparent functionala, dar care se vede de la o posta ca nu e masina originala, ori iti cumperi o masina normala. Partea buna este ca vanzatorul accepta schimburi cu alte masini si chiar cu proprietati imobiliare. Se baga cineva?

Ferrari replica la Timisoara

Ferrari replica la Timisoara

Ferrari replica la Timisoara

Ferrari replica la Timisoara

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Ferrari replica la Timisoara
mai multe