Unicul Pagani Zonda HH si-a dezvaluit proprietarul

Unicul Pagani Zonda HH si-a dezvaluit proprietarul
Daca pana acum se credea ca HH vine de la taticul Playboy, Hugh Heffner, ei bine, se pare ca lucrurile s-au clarificat intr-un final. Aceasta masina unicat apartine unui guru in software din Chicago
Distribuie pe Facebook

Construit special pentru un client din America, exclusivistul Zonda HH reprezinta, in esenta, o incrucisare intre Zonda F si Zonda Cinque. Supercarul unicat ascunde sub capota un urias V12 AMG de 7.3 litri si 680 cai putere, cuplat la o transmisie manuala in sase trepte! Alte detalii includ sasiu tubular din carbon-titan, frane carbon-ceramine si evacuare din titan, greutata totala fiind pastrata in jurul a 1.200 kg.

Performantele raman inca un mister, insa cu aceste cifre in fata ne putem astepta la un 0 - 100 km/h in mai putin de 3.5 secunde si o viteza maxima de peste 350 km/h! La fel si pretul, care cu siguranta a sarit de 1 milion de dolari!

In sfarsit, dupa cateva luni de la aparitie, Zonda HH si-a dezvaluit secretul. Proprietarul se numeste David Heinemeier Hansson, un guru in software din Statele Unite. Acest bogatas de 30 de ani este in spatele unor programe bine vandute si conduce o companie de IT. Resedinta o are in Chicago, insa Zonda nu este o masina omologata pentru America, asa ca Hansson merge in vacanta in Italia, numai pentru a-si conduce masina sa de aproape 700 de cp. Asta da devotament!


Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 8 Septembrie 2010