Va fi regele din gama BMW. Poza care ne arata viitorul M8 Competition complet necamuflat

Va fi regele din gama BMW. Poza care ne arata viitorul M8 Competition complet necamuflat
  • Primul M8 Competition din istorie pozeaza comlet necamuflat
  • Viitorul rege din gama BMW ar putea oferi pana la 650 CP
  • Debutul oficial este anticipat chiar pentru anul in curs
Distribuie pe Facebook

Sub capota, automobilul companiei bavareze ar putea gazdui un benzinar cu opt cilindri in V si doua turbine, capabil sa produca pana la 650 de cai putere.

La mai bine de cinci luni de la aparitia primelor fotografii neoficiale, viitorul BMW M8 Competition apare intr-o noua imagine complet necamuflat. Realizata cel mai probabil in timpul unei prezentari, poza respectiva surprinde un exemplar de culoare rosie, accesorizat cu numeroase detalii finisate in negru.

Chiar daca nu sunt foarte vizibile, automobilul bavarez de inalta performanta se mai poate lauda inclusiv cu cateva elemente din fibra de carbon, printre care si plafonul. In ceea ce priveste departamentul interior, volanul si scaunele sport nu ar trebui sa lipseasca din peisaj.

Sub capota, primul M8 Competition va fi pus in miscare de acelasi motor cu opt cilindri in V si doua turbine precum actualul M5, cu mentiunea ca unitatea de 4.4 litri va oferi un plus de putere. Mai precis, anumite surse sugereaza ca viitorul rege din gama BMW va pune la bataie undeva in jurul a 650 de cai.

Daca zvonurile se adeveresc, automobilul bavarez de inalta performanta va fi disponibil la vanzare inainte de sfarsitul acestui an, cel mai probabil dupa lansarea proaspat anuntatului Seria 8 Gran Coupe. Care, dupa cum spuneam si in cursul zilei de ieri, va debuta in iunie.

BMW M8 Competition - Poza noua

In cazul in care mai era nevoie de precizat, cea de-a doua generatie a modelului BMW Seria 8 este oferita la momentul de fata in doar doua variante de motorizare, la preturi incepand de la 102.757 de euro. Altfel spus, clientii au de ales intre o versiune diesel 840d de 320 CP si un benzinar M850i cu 530 CP.

Pentru o doza maxima de performanta, ambele automobile gazduiesc pe lista cu echipamente standard atat o cutie automata cu opt trepte de viteza, cat si un sistem inteligent de tractiune intregrala. Drept urmare, sprintul 0 - 100 km/h dureaza 4.9, respectiv 3.7 secunde.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 7 Mai 2019