Vanzarile noului G-Class vor exploda. Nemtii lanseaza in decembrie o versiune DIESEL cu motor de 3.0 litri

  • Noul G-Class primeste pana la urma o versiune diesel
  • Debuteaza in luna decembrie 2018
  • Livrarile sunt programate pentru martie 2019
Distribuie pe Facebook

Potrivit celor mai recente informatii, venite din partea unor surse apropiate brandului german, finalul acestui an va aduce si o versiune diesel a noii generatii G-Class. Momentan, off-roaderul poate fi comandat numai in variantele G500 si G63 AMG.

Constructorul german de automobile a lansat oficial noua generatie G-Class la inceputul acestui an, cu ocazia Salonului Auto de la Detroit. Designul celebrului off-roader a suferit cateva modificari, deloc notabile, insa forma patroasa a caroseriei care l-a si consacrat dealtfel a ramas la fel.

Mercedes-Benz G-Class

La finalul saptamanii trecute, productia noului G-Class a demarat la uzina Mercedes din Graz, Austria, care se ocupa de constructia off-roaderului de aproape 40 de ani.

Mercedes-Benz G-Class

Momentan, modelul german este disponibil, inclusiv in Romania, numai in versiunile G500 si G63 AMG. Ambele ascund sub capota un propulsor V8 de 4.0 litri twin-turbo, care dezvolta 422 de cai putere, respectiv 585 de cai. In Romania pot fi achizionate incepand cu 107.748 de euro cu TVA, sau 148.910 euro pentru versiunea de performanta AMG.

Mercedes-Benz G-ClassMercedes-Benz G-Class

Ei bine, clientii care asteapta un G-Class diesel vor fi bucurosi sa afle ca o asemenea varianta mai prietenoasa cu buzunarul fiecaruia este asteptata sa ajunga in luna decembrie a acestui an. Asamblarea va incepe tot atunci, iar livrarile sunt programate pentru martie 2019.

Mercedes-Benz G-Class

Aceasta va fi cunoscuta sub denumirea de G350d 4Matic, iar asta inseamna ca va dispune de o unitate de 3.0 litri diesel. Performantele sunt deocamdata necunoscute, insa in cazul lui S350d, motorul produse 286 de cai si 600 Nm cuplu.

Mercedes-Benz G-Class

Mercedes-Benz G-Class

Mercedes-Benz G-Class

Mercedes-Benz G-Class

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Mercedes-Benz G-Class
mai multe