Vanzatorul ofera si garantie de un an. Singurul pacat al masinii este ca are volanul pe dreapta

Vanzatorul ofera si garantie de un an. Singurul pacat al masinii este ca are volanul pe dreapta
  • Un dealer din Marea Britanie are la vanzare un BMW M3 E46
  • Exemplarul in cauza se da cu 46.831 km la bord si garantie 1 an
  • Nota de plata se ridica la suma de 24.995 de lire sterline
Distribuie pe Facebook

Un dealer auto din Marea Britanie are la vanzare un BMW M3 E46 cu doar 46.831 de kilometri in bord. Pe langa motorizarea aspirata de 3.2 litri sau plafonul retractabil din material textil, modelul bavarez mai ofera si... garantie valabila un an.

Ultimul BMW M3 oferit in compania unui propulsor aspirat cu sase cilindri in linie, modelul E46 a fost lansat pe piata la inceputul anilor 2000, atat intr-o versiune coupe, cat si intr-o varianta decapotabila.

Scos de curand la vanzare de un dealer auto din Marea Britanie, exemplarul din cazul de fata face parte din ultima categorie si se lauda cu numai 46.831 de kilometri parcursi din 2003 si pana in prezent.

Pe langa plafonul retractabil realizat din material textil - care poate fi inlocuit in orice moment de hardtop-ul inclus in pachetul standard, sportivul de origine bavareza mai ofera si o cutie SMG cu sase rapoarte.

Dupa cum cel mai probabil stie deja o intreaga planeta, sub capota vechiului BMW M3 se ascunde o motorizare aspirata cu sase cilindri in linie si capacitatea de 3.2 litri, ce livreaza puntii spate exact 343 CP.

Asa se face ca accleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza intr-un timp de 5.5 secunde, o performanta respectabila si in ziua de astazi, la mai bine de un deceniu si jumatate de la debutul oficial al modelului.

La nivel estetic, exemplarul scos de curand la vanzare in Marea Britanie iese in evidenta printr-o nuanta inchisa de gri, contrastata puternic de pielea rosie care imbraca scaunele fata si bancheta spate.

Exceptand toate aceste caracteristici, sportivul de origine bavareza mai dispune si de faruri cu xenon, jante din aliaj pe 18 inch, senzori de parcare, climatizare automata, inchidere centralizata s.a.m.d.

O alta veste bune consta in garantia de un an oferita de dealer, in timp ce principala veste proasta este data... nu atat de pretul de vanzare de 24.995 de lire sterline, cat de volanul montat pe partea dreapta.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 13 Decembrie 2017