Vestea care anunta sfarsitul unei ere. Mercedes a facut anuntul cu putin timp in urma

Vestea care anunta sfarsitul unei ere. Mercedes a facut anuntul cu putin timp in urma
  • Mercedes lanseaza la Geneva un model S 65 AMG Final Edition
  • Versiunea cu pricina anunta sfarsitul limuzinei de 630 CP
  • Propulsorul V12 ramane momentan sub capota variantelor in 2 usi
Distribuie pe Facebook

Apropierea unui eveniment de amplarea Salonului Auto de la Geneva reprezinta intotdeauna oportunitatea aflarii unor noi informatii cu privire la planurile de viitor ale marilor nume din industrie.

O motorizare V12 cu doua turbine, de sase litri si 630 de cai putere, un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 4.2 secunde, plus o viteza maxima de pana la 300 km/h. Sunt elementele care transforma actuala generatie a lui Mercedes S65 AMG intr-una dintre cele mai performante masini de lux ale istoriei.

Pentru amatorii genului, vestile care vin dinspre compania germana nu sunt deloc imbucuratoare. Ba dimpotriva: super-limuzina producatorului de automobile din Stuttgart are zilele numarate, potrivit comunicatului de presa care anunta noutatile marcii pentru evenimentul Geneva International Motor Show.

Exceptand cele cinci lansari despre care vorbeam la sfarsitul acestei saptamani, Mercedes va mai prezenta cu ocazia salonului organizat in perioada 7 - 17 martie si un model S 65 AMG Final Edition. Altfel spus, vorbim despre varianta care va pune capat existentei motorului V12 biturbo de sase litri.

Ce este drept, comunicatul de presa face referire exclusiv la limuzina S-Class. Drept urmare, unitatea de 630 de cai putere se va regasi in continuare - ramane insa de vazut pentru ce perioada de timp, sub capota celorlalte versiuni de caroserie ale navei amiral din gama companiei germane: Coupe si Cabriolet.

Mai multe detalii despre ultimul Mercedes S-Class cu propulsor V12 biturbo de sase litri vor fi disponibile in curand, producatorul de automobile din Stuttgart avand cateva datorii si pe partea foto a variantei S 65 AMG Final Edition.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 22 Februarie 2019