VIDEO: A trait un an de zile cu un Mercedes-AMG G63, iar acum spune lumii intregi cum a fost

VIDEO: A trait un an de zile cu un Mercedes-AMG G63, iar acum spune lumii intregi cum a fost
  • A trait un an de zile cu un Mercedes-AMG G63, iar acum spune lumii intregi cum a fost
  • Off-roader-ul companiei din Affalterbach gazduieste sub capota un motor V8 cu 585 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Anuntat oficial in urma cu mai bine de 24 de luni, off-roader-ul companiei din Affalterbach gazduieste sub capota o herghelie formata din 585 de cai (putere).

Lansat cu surle si trambite in luna ianuarie a anului 2018, cu ocazia celebrului Salon Auto International Nord-American de la Detroit, noul Mercedes-Benz G-Class se vinde zilele acestea in nenumarate versiuni si configuratii. Asemeni celor mai multe produse din gama companiei cu sediul in Stuttgart, printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara si o varianta de performanta pe nume AMG G63.

Oferita alaturi de o motorizare bi-turbo cu opt cilindri in V si capacitatea de patru litri, respectiva masina se poate lauda cu 585 de cai putere pe ambele punti - mai mult decat suficient pentru o acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar... ei bine, 4.5 secunde.

Disponibila la vanzare si pe piata din Romania, la preturi incepand de la putin peste 163.000 de euro, cea mai recenta generatie a modelului Mercedes-AMG G63 mai promite, in materie de performante in linie dreapta, si o viteza maxima limitata la 220 de kilometri pe ora. Sau, in cazul in care cumparatorul alege sa plateasca in plus pentru pachetul optional AMG Driver, aproximativ 240 de kilometri pe ora.

Pe plan vizual, off-roader-ul diviziei din Affalterbach propune numeroase elemente gandite sa emita o doza uriasa de agresivitate, precum partea frontala cu multiple prize supradimensionate de aer, evacuarile laterale sau jantele din aliaj de pana la 22 de inch, de exemplu.

In cabina, de cealalta parte a portierelor inchise, cea mai performanta versiune a noii game Mercedes G-Class se bucura inclusiv de scaune (fata) cu suport lateral marit. Nu lipsesc insa din peisaj nici instrumentele de bord redesenate, volanul multifunctional cu parte inferioara plata si padele pentru schimbarea treptelor de viteza, tapiteria realizata din piele Nappa, ornamentele din lemn masiv s.a.m.d.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 28 August 2020