VIDEO: Cum a ajuns un colectionar din SUA sa aiba cinci Mercedes SLR McLaren in garaj

VIDEO: Cum a ajuns un colectionar din SUA sa aiba cinci Mercedes SLR McLaren in garaj
  • Un colectionar din SUA are cinci Mercedes SLR McLaren in garaj
  • Acestea le-a cumparat cu speranta ca intr-o zi se vor aprecia
  • Proprietarul nu exclude achizitionarea altor cateva exemplare
Distribuie pe Facebook

Supercarul rezultat in urma colaborarii dintre germani si britanici imparte spatiul cu multe alte automobile de talie mondiala, precum Porsche Carrera GT, McLaren P1 ori Bugatti Veyron.

Cu mult inainte ca oficialii Mercedes sa viseze la un model de strada cu sistemul de propulsie al unui monopost de Formula 1, compania germana a oferit amatorilor de senzatii tari un supercar dezvoltat alaturi de specialistii McLaren.

Lansat pe piata in urma cu mai bine de un deceniu si jumatate, in cursul anului 2003, legendarul Mercedes SLR McLaren a impresionat o lume intreaga atat cu design-ul nonconformist al caroseriei, cat si prin performantele din dotare.

Inutil de mentionat, proiectul rezultat in urma colaborarii dintre producatorul german de automobile si specialistii britanici a fost un adevarat succes comercial, dovada stand si cele 2.000+ de unitati comercializate de-a lungul timpului.

Cinci dintre acestea au ajuns pe mainile unui colectionar de masini din Statele Unite ale Americii, care nu exclude posibilitatea de a cumpara alte exemplare in speranta ca, intr-o bun zi, valoarea supercarului cu motor V8 va exploda.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 5 Martie 2019