Viitorul Lexus IS-F Coupe ar putea primi pana la urma o motorizare V8

Viitorul Lexus IS-F Coupe ar putea primi pana la urma o motorizare V8
Contrar ultimelor zvonuri care indicau aparitia sub capota a unui propulsor V6 twin-turbo, versiunea de inalta performanta a modelului Lexus IS Coupe ar putea fi propulsata pana la urma de un V8 aspirat natural.
Distribuie pe Facebook
Asteptata sa-si faca aparitia in showroom-urile de pretutindeni in urmatorii doi-trei ani, versiunea Coupe a modelului de inalta performanta Lexus IS-F se va bucura de prezenta unui aspect exterior dramatic stilizat, ce va prelua numeroase elemente stilistice inspirate de conceptul LF-CC - un concept car absolut spectaculose, introdus la finele lunii septembrie cu ocazia Salonului Auto de la Paris.

De asemenea, la fel de promitatoare se anunta si partea tehnica a automobilului japonez, cele mai recente zvonuri dand ca sigura revenirea sub capota a unui propulsor aspirat natural si dotat cu opt cilindri in V. Totusi, trebuie precizat ca exista si unele voci care sustin ca viitorul Lexus IS-F Coupe va fi pus in miscare de un motor cu numai sase cilindri in V, dar care se va lauda cu doua turbine de inalta performanta si un total situat in jurul a 450 cai putere si 610 Newton-Metri.

Indiferent care va fi insa realitatea, un lucru este cert: atunci cand va sosi, modelul Lexus IS-F Coupe le va da cu siguranta de furca rivalilor germani de la Audi, BMW si, bineinteles, Mercedes.

Distribuie pe Facebook
mai multe